Adidas dropt heerlijke retro-shirts van 5 Europese topclubs

Lekker ballen

Terwijl de Jupiler Pro League al drie wedstrijden ver is, moeten de topcompetities nog beginnen. Het moment voor Adidas om voor een aantal Europese topclubs een derde setje naast de nieuwe home en away shirts te lanceren. En wat zien we? Heerlijker en meer retro dan deze 5 wordt het dit seizoen niet.  

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Football (@adidasfootball)

Zo krijgen Real Madrid, Arsenal, Bayern München, Juventus en Manchester United een shirt met het beroemde en oude Adidas-‘Trefoil’ logo, dat je tegenwoordig alleen nog ziet op trainingspakken van rappers uit The Bronx.

Bij Real Madrid zien we een grijze tenue met zichtbaar het RMCF-patroon. De tenue om voor de zoveelste keer de beker met de grote oren, de Champions League, de lucht in te steken? Bij ‘The Gunners’, Arsenal, leggen ze dan weer de link naar de uitshirts van de seizoenen ‘94/’95 en ’95/’96 en prijkt een kanon op de borst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Football (@adidasfootball)

Het Bayern van nieuwbakken coach Vincent Kompany blijft zijn rood-witte kleuren trouw maar dan wel met het embleem uit de jaren ’70 en een kraagje. Bij de stijlvolle Italianen gaan ze dan weer voor een  navy blue shirt, gecombineerd met gouden accenten. Het gekende Juve-logo is hier vervangen door een steigerende Juve-zebra. Tot slot zijn er de Red Devils, niet onze Rode Duivels maar wel die uit Manchester die hun logo vervangen zien door een duiveltje.

Modellen van dienst zijn trouwens ook retro. Zo zien we voetbalgoden als Alessandro del Piero, Rio Ferdinand, Bastian Schweinsteiger, Patrick Viera en Zinedine Zidane poseren in de nieuwe tenues. Oh ja, waar je ze kan krijgen? Via adidas.com en dit voor zo’n 100 euro. Kopen maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Football (@adidasfootball)

You May Also Like

Amazon-baas Jeff Bezos laat Rotterdamse brug afbreken om nieuw jacht buiten te laten

Als je geld verdient als water… Dan koop je jezelf best een luxejacht… je ...

GTA VI-trailer is meest bekeken gameaankondiging ooit binnen één dag

Een wereldrecord90 miljoen keer… dat is het aantal views dat de eerste trailer van ...

BMW plaatst X7 uit de zon

Wel in de schaduw… BMW kent wel een paar modellen waar je of voor, ...