Met deze illy Cold Brew Strawberry Kiss overleef jij deze hete zomer

En nu nog… zomers weer!

Het klinkt misschien wat raar midden juli maar we wachten nog steeds op de zomer. Toch, na wat rondbellen met de weermannen en -vrouwen op deze aardplaneet komt hij eraan en niets te vroeg want wij willen in zomerse temperaturen cocktails nippen, en ja, dat mag met koffie zijn.

Zo introduceert illycaffè de Strawberry Kiss: een verfrissend nieuw recept op basis van Cold Brew, de natuurlijke koffiedrank bereid met behulp van een koud extractiesysteem dat de unieke illy 100% Arabica melange versterkt.

Strawberry Kiss werd gecreëerd door de University of Coffee in samenwerking met illy experts en is exclusief voor illy winkels in Italië en de rest van de wereld. Het biedt een onweerstaanbare fusie van smaken en aroma’s en levert een innovatieve smaakervaring die je meeneemt naar een levendige, leuke en verfrissende sfeer. Dit nieuwe recept, met de originele Cold Brew Flat, wordt versterkt door de intense, omhullende smaak van aardbeien in combinatie met suikersiroop en de verkwikkende frisheid van limoen en munt.

Strawberry Kiss nodigt consumenten uit om hun ervaring aan te passen: door aardbeienpuree te mengen met Cold Brew ontstaat een visueel verbluffend effect, waardoor de drank een intens rood tintje krijgt. De exclusiviteit van dit aanbod wordt nog vergroot door een speciale serveerervaring die alleen verkrijgbaar is bij illy verkooppunten in Monte Napoleone Milano en Giardini Reali Venezia, waar het recept, exclusief met bediening aan tafel, wordt vergezeld van een verrukkelijke chocolade macaron en een toef slagroom.

Maar hé, je hoeft helemaal niet tot in Milaan of Venetië te gaan om zelf te genieten van dit drankje. Dat kan je gerust ook thuis en wel zo in volgende stappen:
1 Giet gewoon 35 ml Cold Brew uit blik in een voorgekoeld glas
2 Meng dit met 50 g verse aardbeien, 10 ml suikersiroop en een ijsblokje
3 Garneer met een takje verse munt, geraspte limoen en een beetje poedersuiker.

Frisser, en dan bedoelen we het drankje, wordt het deze zomer niet!

You May Also Like

Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you  Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: ...

August 17th whisky mag niet ontbreken op de feesttafel

August 17th op December 24th… Augustus of december? Een goede whisky slaan we nooit ...

Bowers & Wilkins en McLaren komen met dikke headphone

de Px8 McLaren Edition Dat de mannen in Worthing al langer bezig zijn met ...