Dit waanzinnig bedrag mag elke Rode Duivel op zijn bankrekening overschrijven na desastreus EK

Als ie maar geen voetballer wordt…

Ze schoppen hem misschien half dood? Boudewijn de Groot mag dan misschien zijn ‘Jimmy’ niet direct op een voetbalveld zien, wij hebben na het zien van wat de heren Rode Duivels gepresteerd hebben op het EK en dan vooral wat ze er nog aan overhouden, er nu wel een heel andere mening over.

Zo spitte de deugnieten van HLN uit hoeveel elke Rode Duivel effectief verdiend heeft aan dit, toch wel, desastreuze EK. Zo mag, met een roemloze uitschakeling tegen de Fransen, elke speler in de selectie zo maar eventjes 96.000 euro bijschrijven op hun, ook al welgevulde, bankrekening.

En dat is nog niet alles, zo krijgen ze ook nog eens 5.000 euro per wedstrijd in de groepsfase aan portretrechten extra, en nog eens 10.000 euro aan portretrechten voor de match in de achtste finale. In totaal? 121.000 euro…. een bedrag dat bij winst op het EK had kunnen oplopen tot maar liefst een klein half miljoen.

Onze mening? Zoveel geld verdienen op een paar weken zonder een resultaat neer te zetten? Frustrerend… zeker als je weet dat het stadion goed gevuld zat met mensen die uren onderweg zijn geweest en er ook een serieuze duit voor hebben moeten neerleggen. Misschien moeten ze de portretrechten van die slechte matchen teruggeven aan diegene die echt geleden hebben… de supporters?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Belgian Red Devils (@belgianreddevils)

You May Also Like

Christoff Corten: “Deze stier temmen blijft een uitdaging!” (Interview)

Belcar-piloot Christoff Corten racet met monsterlijke Lamborghini Huracan De potente Lamborghini Huracan Super Trofeo ...

EK-Summercamp: Rode Duivels fans krijgen eigen EK-dorp in Knokke-Heist

KH Summercamp pakt uit met levensgroot scherm én bier en braadworsten tijdens EK  Klaar ...

Valtteri Bottas neemt zijn nieuw scheurijzer in ontvangst

Een Mercedes-AMG ONE Een van de 275 Mercedes-AMG’s die van de band rollen of ...