New Hotspot Alert: Allison, trendy cocktails & heerlijke bites in Leuven

Opening 1 juli

De zomer komt er stilaan maar zeker aan, niets beter dan deze lange zomeravonden optimaal te benutten. En wie denkt dat er in de zomermaanden, wanneer de studenten de stad even links laten liggen, niets meer te zien is in Leuven, is eraan voor de moeite. Wat dacht je van een Aperolleke int zonneke? Of liever een Espresso Martini om de avond af te sluiten? Enter Allison: cocktails & bites in het hartje van de stad.

Dat hebben, Alish en Denison, de oprichters, goed gezien. Deze twee jeugdvrienden die beiden al jaren in de horeca staan hebben besloten dat het tijd was om eindelijk samen iets op te starten en hun dromen na te jagen. En of dit gelukt is met Allison, een versmelting van Alish en Denison. Ze brengen een zorgeloze, warme sfeer waar kwaliteit en gezelligheid in een mooie setting hand in hand gaan.

Cocktails & Bites

Alish en Denison trokken samen naar Marbella om inspiratie op te doen voor hun menu. Ook is er een barman overgevlogen naar België om de cocktailkaart op punt te stellen en hen de kneepjes van het vak te leren. Wat kan je verwachten? Van klassiekers als Pornstar Martini tot een heleboel signature cocktails en mocktails. Geen zin in cocktails? Je kan ook kiezen voor een verfrissend glaasje bubbels of een goed glas wijn.

Location, location, location

De centrale ligging van de bar leent zich perfect als uitvalsbasis om je avond in de Vlaams-Brabantse hoofdstad in stijl in te zetten. Laat je onderdompelen in de zwoele ambiance van de bar. Dankzij de warme kleuren en sfeervolle verlichting kan je even volledig ontsnappen aan de drukte van de stad. Allison is ook ideaal voor een snelle, gezonde lunch gezien de zaak haar deuren reeds op de middag opent. En als het weer dan toch eindelijk mee zit, is het de ideale locatie om te genieten van het zonovergoten Hogeschoolplein.

 

You May Also Like

Jacob & Co lanceert met Billionaire Card ultraluxe Visa-kaart

Of je deze ook kan betalen met een Visa-kaart?  Billionaire deed een beroep op ...

Bugatti en Adidas lanceren erg exclusieve ‘X Crazyfast’ voetbalschoen

Bieden is de boodschap Wanneer Bugatti een persbericht verspreidt staat onze aandacht op scherp. ...