Twee Britse stijliconen, David Beckham en Bowers & Wilkins gaan samenwerken

Nu al een succes…

Of de bekendste Engelse voetballer uit de geschiedenis in onze voetsporen treedt? Een beetje wel want ongeveer een zestal jaar geleden hadden we de privilege om bij Bowers & Wilkins in Worthing zelf te gaan kijken hoe dingen ontwikkeld en effectief gemaakt worden. Van spakers in de meest exclusieve auto’s tot een aantal iconische designspeakers. En wie design, stijl en Brits zegt komt al gauw uit bij hun nieuwe ambassadeur, David Beckham.

Zo hebben Bowers & Wilkins en wereldicoon David Beckham de handen in elkaar geslagen om een unieke samenwerking van geluid en stijl te creëren, waarin Davids verfijnde smaak samenkomt met het streven naar perfectie van Bowers & Wilkins.

De aankondiging markeert het begin van een langdurige samenwerking. David Beckham is al lange tijd fan van het merk en koos voor een samenwerking met Bowers & Wilkins vanwege hun ongeëvenaarde reputatie op het gebied van uitmuntendheid, vakmanschap en eersteklas design.

“Ik ben al jaren fan van Bowers & Wilkins en ben  trotse eigenaar van hun producten. Prestaties en design zijn altijd belangrijk voor me geweest en daarom voelt deze samenwerking natuurlijk”, aldus David Beckham.

Muziek is altijd belangrijk geweest voor David, van de muzikale invloeden van zijn ouders en later zijn vrouw tot zijn succesvolle voetbalcarrière, waar het de soundtrack vormde voor een aantal van zijn beste prestaties op het veld, terwijl het ook speciale momenten voor hem en zijn familie markeerde.

“Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik kan een nummer horen en me precies herinneren waar ik was en wat ik aan het doen was. In onze familie is er altijd muziek bij speciale momenten.”

De langdurige samenwerking begint met een nieuwe campagne rond de bekroonde draadloze ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins, de Px8, die David een ongeëvenaarde combinatie van uitstekende prestaties, eersteklas design en comfort biedt.

Meer over deze samenwerking of over Bowers & Wilkins vind je HIER.

You May Also Like

Tag Heuer lanceert nieuwe Monaco Special Edition

Geïnspireerd door een iconisch stuk uit de jaren ’70 Wie Monaco zegt, ademt gelijk ...

MenStyle Road euh, Water Test: Suzuki Jimny (Amfibie)

Wat een helden toch… Zot, zotter, zotst. Dat krijg je als YouTubers en petrolheads ...