Lekker modern en vintage tegelijk, de Tarform Vera

Hiermee willen wij wel op zomerse avonturen…

Wij zijn al lang fan van Tarform, het motormerk dat sinds 2021 bestaat en naast de Luna nu ook de minimalistische en iets minder prijzige Vera op de markt brengt. Het model, dat ontworpen is om zowel in de stad als off-road jaloersmakende blikken te krijgen ziet er fantastisch uit. Een moderne, duurzame en 100% elektrische motor met een heerlijke vintage, retro-look.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door T A R F O R M (@tarform)

100% elektrisch, tja, motorpuristen zullen misschien even het hoofd schudden maar met deze motor is het niet direct de bedoeling om over het circuit van Zolder of Spa te knallen. Heerlijk dynamisch cruisen over landelijke wegen om dan af en toe van het padje te gaan… in stijl… dat is de bedoeling.

Toch zijn de prestaties niet verkeerd. De directe aandrijving schiet lineair in 3,5 seconden naar 100 om dan 28 km/u later te stoppen met versnellen. Het rijbereik, de achilleshiel van deze motor, bedraagt 160 km/u. Opladen doe je dan weer in twee uur. Mannen die het allemaal net wat sneller willen en wat verder willen komen kunnen upgrades toevoegen aan de bestellijst waardoor de topsnelheid en het rijbereik lekker worden gepimpt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door T A R F O R M (@tarform)

Kostprijs van zo’n stijlvol gasje in je garage? Vanaf 16.000 dollar oftewel 12.000 dollar goedkoper dan de ook al fantastische Luna. Wanneer je deze motor mag verwachten? Vanaf 2025 maar pre-orden en een deposito van 100 dollar later kan HIER en NU.

 

You May Also Like

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Dit is de nieuwe Audi A3 Sportback

Het regent premières… Terwijl de wereld hoe langer hoe meer Corona-besmettingen te verwerken krijgt, ...

Op avontuur in de nieuwe Land Rover Defender met daktent

Met je hoofd in de wolken… Doorheen zeven decennia van baanbrekende innovaties heeft Land ...