CITIZEN onthult zijn tijdloze TSUYOSA nieuwigheden

Zoals het Japanse klokje rond de pols tikt, tikt het nergens 

Het uitmuntende en creatieve Japanse horlogemerk CITIZEN onthult dit seizoen drie nieuwe modellen in de inmiddels iconische TSUYOSA-collectie: een militair motief, een  zalmkleurige wijzerplaat en een tijdloze witte variant. Deze modellen vallen op door hun minimalistische lijnen en boeiende wijzerplaten, die voor het eerst worden aangeboden met een datumvenster op 3 uur zonder vergrootglas.  

Ontworpen met aandacht voor detail, typisch voor Japanse expertise, zijn TSUYOSA horloges, wat kracht betekent in het Japans,  het perfecte huwelijk tussen de robuustheid van gepolijst roestvrij staal, de verfijning van de afwerking en de verfijnde lijnen. Deze nieuwe modellen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende kenners en bieden een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid en esthetiek. 

De delicate ronde kast met een diameter van 40 mm biedt een verfijnd ontwerp dat een mechanisch self-winding uurwerk huisvest. Het Citizen 8210 mechanisme werkt autonoom met een gangreserve van 40 uur. Het biedt een uitzonderlijke precisie met een frequentie van 21.600 trillingen per uur. 

Elk uurwerk drukt een eigen persoonlijkheid uit, waardoor horlogeliefhebbers het model kunnen kiezen dat het beste bij hun stijl past, tegen een onverslaanbare prijs kwaliteitverhouding. Zo zijn deze drie nieuwe TSUYOSA producten vanaf nu beschikbaar voor pre-order bij erkende dealers voor een prijs van 299 euro. Een koopje, toch?

 You May Also Like

Hittegolf-Tip: Met SodaStream heb je altijd fris en sprankelend lekker water in huis

Iedereen kreunt… Als we de mainstreammedia mogen geloven kreunt iedereen onder de hitte en ...

Moncler scheert hoge toppen met de parfumcollectie ‘Les Sommets Moncler’

Een heerlijk fris geurtje dat je instant doet denken aan de bergen  MONCLER staat ...

Hoe reclame altijd zou moeten zijn… (Video)

Gaat zitten en relax… Ken je het? Het is 10u zaterdagmorgen en er is ...