Kunstzinnige schakelaars in Berlijnse street art-stijl zijn een musthave voor jouw mancave

Lekker rauw

Ben je nog op zoek naar een musthave voor jouw mancave? Of wil je inspiratie opdoen alvorens je er effectief eentje wil bouwen? Wél, dan hebben we een tip. Een mancave heeft licht en of warmte nodig en om dat licht of verwarming aan te zetten heb je, in de meeste gevallen, nog altijd een schakelaar nodig.

Zo lanceert JUNG tijdens Light + Building op 4 maart haar nieuwste trendy schakelaarcollectie: JUNG UNIQUE by GRAFT. Een reeks die aan de hand van unieke opdrukken verwijzen naar de typische Berlijnse street art. Designer Lars Krückeberg van architectenbureau GRAFT zal de exclusieve collectie presenteren tijdens de beurs in Frankfurt.

De urban JUNG UNIQUE by GRAFT-schakelaarcollectie is een ode aan het stadsleven, aan de prachtige stad Berlijn en individualiteit. Oorspronkelijk ontworpen voor het nieuwe hoofdkantoor van GRAFT maar vandaag ook perfect te integreren in je eigen interieur. Stuk voor stuk zijn het statement pieces, gemaakt voor iedereen: van stadsbewoners en -verkenners tot individualisten of liefhebbers van street art. Kortom, voor iedereen die “normaal” niet genoeg vindt.

Met JUNG UNIQUE worden schakelaars getransformeerd tot individuele communicatie-elementen in de ruimte en geef je je eigen mancave een rauwe, toch designvolle toets uit het rauwe maar fantastische Berlijn.

 

 

You May Also Like

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...

Michael & Giso opent zijn allereerste Belgische boutique in Antwerpen

Dé hotspot voor toekomstige bruidegommen én maatpak liefhebbers! Michael & Giso, een Nederlands high-end boutique ...

MenStyle Real Estate: Villa Nederlands topmodel Romee Strijd (video)

Een heerlijke mansion voor deze knappe (ex-)Victoria Angel Eén van onze favoriete Nederlandse modellen? ...