Overal ter wereld een jacht met Ahoy Club

Nood aan een bootje om eens stevig uit te pakken, maar geen zin om er eentje aan te schaffen. Ben jij fan van het motto ‘if it flies, floats or f¨¨¨, you should rent it, never buy it’, dan is de app van de Ahoy Club een must om te installeren. Via deze app kun je immers overal ter wereld een jacht huren.

Bootje varen

Meer dan 3.500 jachten zitten er momenteel al in het aanbod. Bootjes die je stuk voor stuk kunt huren. Beschouw het gerust als de Airbnb van de jachten. Van 20 tot 100 meter en alles wat daartussen zit, je vindt het op de app of de site. Zit je met prangende vragen, dan kun je bij de conciërge terecht die 24/24 voor je klaar staat.

Elk schip huur je met een kapitein, bemanning en chef. Zo hoef je geen hol te doen en kun je grenzeloos genieten. Reken op prijzen die al snel boven de 50.000 dollar per week gaan. Maar hé, nog altijd goedkoper dan er eentje aan te schaffen …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Sony zet de toon met nieuwe headphone

De WH-1000XM5 Aangezien wij vaak op weg zijn, is een goede headphone iets wat ...

Bang & Olufsen onthult beperkte editie Beosound A9 met Mononeon

Een samenwerking met de Grammy Award-winnende bassist Ter ere van de intrinsieke relatie tussen ...

McLaren en APL lanceren HySpeed-sneaker

De sneaker voor snelle jongens (en meisjes) F1 is big business. Niet alleen heeft ...