Hoezo OnlyFans alleen voor grote deugnieten? Herock® Workwear kan het ook!

Hou het veilig…

De CM, de Christelijke Mutualiteiten deden het hen al lichtjes voor met een campagne met adult-ster Veerle Peeters, maar nu heeft ook een ander bedrijf de weg naar OnlyFans, gevonden. Zo is sinds vandaag is Herock®, specialist in werkkledij en veiligheidsschoenen, actief op OnlyFans, het social media platform met een erotisch tintje. Herock® publiceert er sensuele beelden, die hun doelpubliek, werkmannen en -vrouwen, moeten aanmoedigen om Herock® werkkledij te kopen.

Een slimme marketingzet”, klinkt het bij social media expert Tom Rumes, docent aan Thomas More hogeschool. Zaakvoerder Laurent Van Laere bewandelde al eerder gedurfde marketingpaden: “Als challenger op de markt, moet je creatief met budgetten omgaan om je te laten opmerken. Toen ik 10 ​ jaar geleden als eerste in P-magazine adverteerde, verklaarde iedereen me voor gek, maar de resultaten waren er wel!” ​ Wie de OnlyFans-pagina bezoekt, maakt extra kans om een romantische reis te winnen.

Herock® is vandaag niet alleen in België, maar ook in Frankrijk, Nederland en Duitsland een speler die niet meer weg te denken is uit de markt van de werkkledij en veiligheidsschoenen. Laurent is een pur sang ondernemer die zijn buikgevoel volgt. Zijn ervaring in de sector en een gezonde portie durf en impulsiviteit zorgden er al vaker voor dat het grote, internationale spelers te heet wordt onder de voeten. Met de campagne op OnlyFans wakkert hij het vuur nog eens extra aan.

De komende 6 weken worden de beelden met mondjesmaat gelost op de OnlyFans-pagina van Herock®. ​ Wie inlogt op OnlyFans kan de beelden gratis bekijken en verhoogt zijn of haar kans om een romantische reis te winnen. De actie loopt tot eind augustus. Voor de campagne worden ook verschillende macro- en microinfluencers ingezet. Meer info over Herock®, hun collectie en bedrijf kan je vinden via http://www.herockonlyheroes.com, hun Facebook-, Instagram-, TikTok-, én nu dus ook, hun OnlyFans-pagina.

 

You May Also Like

Duvel lanceert 2022 Duvel Collection met creatie van Franky Sticks

Maken, creëren, experimenteren en innoveren. Is Brouwerij Duvel Moortgat onze favoriet? Laten we stellen ...

Campagne Nederlands Pakkenmerk Suitsupply zorgt opnieuw voor controverse

Oops, we did it again… Berucht, dat zijn de reclamecampagnes van Suitsupply, die oprichter ...

Bloedmooie ex-Miss Wenen heeft vertrouwen in Pfizer

“Don’t forget they make Viagra. If they can raise the dead… they can save ...