Chopard presenteert L.U.C Strike One horloge in witgoud

Luxe ten top 

De klassieke L.U.C collectie van het Zwitserse horlogehuis Chopard is uitgebreid met een nieuw Haute Horlogerie model. De L.U.C Strike One heeft een elegante 40 mm kast van 18 karaat ethisch verantwoord witgoud. De grijsgroene, gouden wijzerplaat is met de hand geguillocheerd en voorzien van een stijlvol honingraatpatroon. Een monobloc saffierglazen gong laat elk uur een uniek, kristalhelder geluid horen met een rijke akoestiek. De band is van grijs alligatorleer.

Het geavanceerde horloge is uitgerust met een nieuw, automatisch en chronometer gecertificeerd L.U.C 96.32-L uurwerk met een 22 karaat gouden micro-rotor en een kleine secondewijzer op 6 uur. De pusher van de gong is subtiel geïntegreerd in de kroon. Met twee veertonnen garandeert de Chopard Twin technologie een indrukwekkende gangreserve van 65 uur.

De L.U.C Strike One is volledig in Chopard Manufacture ontwikkeld en vervaardigd. Het exclusieve horloge draagt het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk en is een Limited Edition van slechts 25 exemplaren. De iconische L.U.C collectie is een eerbetoon aan Louis-Ulysse Chopard; in 1860 oprichter van het onafhankelijke familiebedrijf. Het toonaangevende Maison kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap en creativiteit en verenigt traditie met innovatie.

Prijs van dit stukje vakmanschap? 72.300 euro.

You May Also Like

Arnold & Son dropt met Luna Magna Red Gold Meteorite ruimtelijke horloge

The Sky is the limit… Of toch niet? Halverwege tussen Mars en Neptunus, tussen ...

'Reizen Mister C.': Lefgozer neemt ons mee naar Leffrinckoucke!

The beauty of war Een verhaal van bunkers en bunkervolk… Als je 1 reisgids ...

MenStyle Real Estate: TE HUUR Mansion Rihanna ($80.000)

Per maand natuurlijk… Het vermogen van Rihanna? Niet op één dag te tellen. Allemaal ...