Chopard presenteert L.U.C Strike One horloge in witgoud

Luxe ten top 

De klassieke L.U.C collectie van het Zwitserse horlogehuis Chopard is uitgebreid met een nieuw Haute Horlogerie model. De L.U.C Strike One heeft een elegante 40 mm kast van 18 karaat ethisch verantwoord witgoud. De grijsgroene, gouden wijzerplaat is met de hand geguillocheerd en voorzien van een stijlvol honingraatpatroon. Een monobloc saffierglazen gong laat elk uur een uniek, kristalhelder geluid horen met een rijke akoestiek. De band is van grijs alligatorleer.

Het geavanceerde horloge is uitgerust met een nieuw, automatisch en chronometer gecertificeerd L.U.C 96.32-L uurwerk met een 22 karaat gouden micro-rotor en een kleine secondewijzer op 6 uur. De pusher van de gong is subtiel geïntegreerd in de kroon. Met twee veertonnen garandeert de Chopard Twin technologie een indrukwekkende gangreserve van 65 uur.

De L.U.C Strike One is volledig in Chopard Manufacture ontwikkeld en vervaardigd. Het exclusieve horloge draagt het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk en is een Limited Edition van slechts 25 exemplaren. De iconische L.U.C collectie is een eerbetoon aan Louis-Ulysse Chopard; in 1860 oprichter van het onafhankelijke familiebedrijf. Het toonaangevende Maison kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap en creativiteit en verenigt traditie met innovatie.

Prijs van dit stukje vakmanschap? 72.300 euro.

You May Also Like

Dit icoon, de Citroën Mehari, bestaat 55 jaar

De eyecatcher van de Côte d’Azur Het is op 16 mei 1968, exact 55 ...

Wanneer laad jij het best jouw elektrische auto?

Blitz Power ontkracht mythes over elektrisch rijden in gloednieuw e-Book Meer dan 100.000 Belgen ...

MINI Recharged & Paul Smith: Een icoon heruitgevonden

De Britse designer Paul Smith helpt mee om zijn eigen ontworpen klassieke Mini Paul ...