Abarth en Stellantis Motorsport bundelen hun krachten

Ze combineren race-DNA’s en creëren samen de krachtigste Abarth ooit.

Abarth en Stellantis Motorsport kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan met als doel een nieuwe standaard te zetten in de wereld van elektrische auto’s met de geboorte van de krachtigste Abarth ooit dankzij zijn 240 pk. De samenwerking is een eerbetoon aan de racegeschiedenis van Abarth. Wedstrijden hebben altijd deel uitgemaakt van het DNA van Abarth. Dankzij de technologische “transfer” van het merk zijn de meest innovatieve oplossingen – getest op het circuit om de prestaties en betrouwbaarheid te verhogen – altijd toegepast op normale productieauto’s om een spannende rijervaring te garanderen. Hetzelfde geldt voor Motorsport, de vitale entiteit van de Stellantis Group die verantwoordelijk is voor de raceactiviteiten van de merken, divisies en dochterondernemingen van het bedrijf.

 

You May Also Like

Circuit Zolder kiest voor MINI JCW Clubman als officiële Safety Car

Snelle jongen… Vanaf nu zal de MINI John Cooper Works Clubman ALL4 te zien ...

BMW M8 Competition vliegt in 7 min 32 seconden over Ring (video)

Niet de Antwerpse Ring, wel de Nürburgring… 7:32,79 over de Nordschleife, mooie prestatie als ...

De nieuwe BMW M 1000 R voldoet aan de hoogste eisen

Zowel op de landelijke wegen als op het racecircuit “De M R is het ...