Cristiano Ronaldo maakt Manchester United belachelijk met gruwelijk horloge

1-0

Hoe je je ex-werkgever te kakken zet? Door één van jouw fantastische doelpunten tegen hen te vereeuwigen in een exclusieve horloge. Ok, ongetwijfeld was het niet direct de bedoeling maar de timing… (woordspelingske) is alles in Cristiano’s laatste collab nu hij net de deur van Old Trafford in onderling overleg achter zich heeft dichtgetrokken.

CR7, die met meer dan vijfhonderd miljoen volgers een levend reclamebord is, heeft een nieuwe deal gesloten, nu met het exclusieve horlogemerk JACOB & CO. Het resultaat mag er wel zijn, de Jacob & Co x CR7. Zo is Cristiano’s doelpunt in de achtste finale tussen Real Madrid en zijn laatste werkgever Manchester United vereeuwigd in de wijzerplaat.

De collectie zelf bestaat uit twee uurwerken. Een rode en een groene. Op het rode horloge zie je zijn doelpunt afgebeeld, op de groene het vieren van zijn doelpunt. Tevens zijn er van de twee horloges ook twee varianten. De ‘normale’ groene versie (Heart Of CR7) kost 27.562,95 euro en het model met baguette geslepen diamanten op de bezel kost 115.173,95 euro. Wil je echter scoren met het rode horloge ben je voor de ‘normale’ variant 55.125,95 euro kwijt en voor de met diamant bezette dure versie (Flight Of CR& Baguette) 142.736,95 euro kwijt.

Iemand wat geld teveel?

 

You May Also Like

Belgische ex-F1 piloot Thierry Boutsen in Abarth: ‘De circel is rond’

Hop naar het mondaine Monaco!  Het in-scène zetten van zijn modellen maar op een ...