Cristiano Ronaldo maakt Manchester United belachelijk met gruwelijk horloge

1-0

Hoe je je ex-werkgever te kakken zet? Door één van jouw fantastische doelpunten tegen hen te vereeuwigen in een exclusieve horloge. Ok, ongetwijfeld was het niet direct de bedoeling maar de timing… (woordspelingske) is alles in Cristiano’s laatste collab nu hij net de deur van Old Trafford in onderling overleg achter zich heeft dichtgetrokken.

CR7, die met meer dan vijfhonderd miljoen volgers een levend reclamebord is, heeft een nieuwe deal gesloten, nu met het exclusieve horlogemerk JACOB & CO. Het resultaat mag er wel zijn, de Jacob & Co x CR7. Zo is Cristiano’s doelpunt in de achtste finale tussen Real Madrid en zijn laatste werkgever Manchester United vereeuwigd in de wijzerplaat.

De collectie zelf bestaat uit twee uurwerken. Een rode en een groene. Op het rode horloge zie je zijn doelpunt afgebeeld, op de groene het vieren van zijn doelpunt. Tevens zijn er van de twee horloges ook twee varianten. De ‘normale’ groene versie (Heart Of CR7) kost 27.562,95 euro en het model met baguette geslepen diamanten op de bezel kost 115.173,95 euro. Wil je echter scoren met het rode horloge ben je voor de ‘normale’ variant 55.125,95 euro kwijt en voor de met diamant bezette dure versie (Flight Of CR& Baguette) 142.736,95 euro kwijt.

Iemand wat geld teveel?

 

You May Also Like

Duvel lanceert 2022 Duvel Collection met creatie van Franky Sticks

Maken, creëren, experimenteren en innoveren. Is Brouwerij Duvel Moortgat onze favoriet? Laten we stellen ...

McLaren en APL lanceren HySpeed-sneaker

De sneaker voor snelle jongens (en meisjes) F1 is big business. Niet alleen heeft ...

Dit is de nieuwe Audi A3 Sportback

Het regent premières… Terwijl de wereld hoe langer hoe meer Corona-besmettingen te verwerken krijgt, ...