Winactie: Profile België stunt en geeft 30 sets Uniroyal-banden gratis weg

Wiens auto kan er wel een setje nieuwe rubberen sloffen gebruiken?  

Het is volop regenseizoen. Profile, het netwerk van merkonafhankelijke servicegarages voor banden en onderhoud, wil dat automobilisten veilig de weg opgaan en geeft daarom tot en met 19 december 30 sets ‘Uniroyal RainExpert 5’-banden weg, inclusief monteren en uitlijnen.

“Met deze actie willen we de Belgische automobilist sensibiliseren over de gevaren van nat herfst- en winterweer, en de aandacht vestigen op het belang van de staat van hun banden”, aldus Jen De Clerck, Managing Director Profile BeLux. “Uit een recent onderzoek van Traxio blijkt dat 4,7% van de Belgen, ofwel 278.000 voertuigen, rondrijdt met minstens één band in slechte staat. Vergevorderde slijtage is het meest voorkomende probleem.” Automobilisten kunnen altijd terecht in een Profile-vestiging in hun buurt voor een gratis bandencheck, ook zonder afspraak.

Het regent regenbanden bij Profile

De te winnen ‘RainExpert 5’-banden zijn uitermate aangepast aan regen en plassen, en voorkomen aquaplaning. Ze maken minder geluid en hebben een lange levensduur. Wie kans wil maken op een set, hoeft alleen maar het online formulier in te vullen. Deelnemen kan tot en met 19 december. Op 5, 12 en 19 december worden telkens tien winnaars bekendgemaakt.

You May Also Like

Mini krijgt Maxi aan vermogen

Een verjaardagsgeschenkje van John Cooper Works Mini mag zestig kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart ...

KEREL… bier voor échte venten

Al staat er wel een vrouw aan het hoofd van de brouwerij  ‘Mannen weten ...

Configureer nu jouw Alfa Romeo Giulia GTA/GTAm

Ook de prijzen zijn nu gekend… Alfa Romeo viert zijn 110 jaar en doet ...