Max Verstappen krijgt geen Mercedes-AMG GT wegens ‘niet ervaren genoeg’

Lewis lacht wel even in zijn vuistje…

Wat als je Max Verstappen heet en je op vakantie snel een huurauto wilt scoren? Wél, in zijn geval zouden we denken dat hij bij een plaatselijke dealer van Aston Martin, Ferrari of Porsche wel een auto mag oppikken voor een paar dagen aangezien hij deze merken ook gewoon in zijn garage heeft staan maar niets is minder waar. Max gaat gewoon voor een huurauto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

En zo stond de drievoudig wereldkampioen volgens ‘The Sun’ aan de desk van een Portugees verhuurbedrijf om een Mercedes -AMG GT op te halen… dacht hij want de man achter de desk weigerde Max deze wagen te overhandigen wegens te jong en te onervaren. Zo is de policy van het verhuurbedrijf dat geen van soortgelijke wagens uitleent aan mannen of vrouwen jonger dan dertig jaar.

Ondanks het feit Max wel degelijk gewend is om dagelijks met meer dan 300 km/u over het asfalt te scheuren en zijn eigen wagenpark wel nog andere katjes dan een AMG GT heeft om te geselen moest hij nu genoegen nemen met een BMW 5-Serie. Max zelf maakte er niet teveel van.

Bij Sixt, het verhuurbedrijf zitten ze wat verveeld met de situatie. De woordvoerder verklaarde dat er wel een uitzondering had kunnen worden gemaakt voor Verstappen. Hij kan vanaf vandaag elke auto bij ons huren die hij maar wil, op welk moment dan ook, aldus de man nog. Of Max dit nu ook nog zal doen? Wie zal het zeggen! In ieder geval heeft Sixt met deze actie toch de wereldpers gehaald. Slechte reclame is ook goede reclame, toch? En wie weet was het gewoon Toto Wolf en Mercedes zelf die aan Sixt had laten weten geen concurrent in hun voertuig te willen… zou zo maar eens kunnen.

Foto’s: Mercedes / Instagram Max Verstappen

 

 

You May Also Like

Bij deze ‘retro’ Aston Martin V12 Speedster krijg je een helm bij

En dat is nodig ook… Het zit ‘em in de details. Daar waar de V12 ...

Geruchten bevestigd: Er komt een BMW M3 Touring

Moet de Audi RS4 zich stilaan zorgen maken?   Mogelijks zullen ze zich toch ...