MenStyle Weekend Tip: DJ F.R.A.N.K All Night Long (Waagnatie Antwerpen)

Feestje gegarandeerd! 

Als er één DJ is die den boel kan laten ontploffen vanaf minuut één, dan is het DJ F.R.A.N.K wel. En we hebben geluk want onze held van het eerste uur, we herinneren onze memorabele avondjes nog (of ook gewoon niet meer) in de Dixies in Brasschaat, doet het gewoon nog eens over.

Niet in ‘den Dixies’ deze keer, hij ziet het gewoon groter. Onder het motto ‘1 DJ, 1 Nacht, heel veel (allround) muziek, heel veel plezier‘, zal hij op vrijdag 17 november aanstaande de Waagnatie in Antwerpen volledig plat spelen.

Wat in de 90’s vanzelfsprekend was, is nu zowaar een unicum. 1 DJ die een hele nacht de muziek verzorgt (op grotere evenementen).  DJ F.R.A.N.K, ALL NIGHT LONG is waar dit uiteraard voor staat. 1 DJ, 1 Nacht, heel veel (allround) muziek, heel veel plezier.

DJ F.R.A.N.K is professioneel DJ sinds 1986. Begon in 1991 in discotheek Carre in Willebroek, stond 24 jaar elke vrijdagavond in Dixies in Brasschaat, verzorgde 15 jaar lang  de muziek in Highstreet in Hoogstraten en trekt de wereld rond sinds hij in 2003, de ondertussen legendarische,  remix maakte van Summer Jam, waar hij 1.400.000 exemplaren van verkocht en meer dan 120.000.000 (dat is miljoen!) streams mee haalde op Spotify en Youtube…

 

Anno 2023 draait hij op ontelbare events. Van Tomorrowland tot het Sportpaleis (MooseBar XXL, Back to the 80’s, 90’s en 00’s, Coco Loco…) naar zowat alle grote festivals in Belgie. Die festivals bieden een waaier van verschillende DJ’s, elk uur meestal een andere, uiteraard ook heel leuk!  Heel veel mensen vinden het echter jammer dat regelmatig dezelfde muziek voorbijkomt, dat er vrijwel geen muzikale op- en afbouw meer is … F.R.A.N.K ondervond dit bij de eerste 3 ”All Night Long” edities in Dixies in Brasschaat. Tijdens die nachten merkte F.R.A.N.K dat mensen het leuk vinden dat ze niet 2x (of meer) hetzelfde nummer op een avond horen. Een nood aan ”uitgaan zoals vroeger”  werd, bij jong en minder-jong, ingevuld.

Wij, en veel van onze vrienden van vroeger, zijn er zeker bij en geen nood, jullie hoeven dit spektakel ook niet te missen want er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Maar wees snel want de laatste kaartjes vliegen de deur uit tegen een flitsend tempo waar zelfs de snelste man op aarde, Max Verstappen, niks tegen in te brengen heeft.

Dus wie zin heeft in een feestje en op zijn minste een keer of tien ‘GOEIEMORGEUND WAAGNATIE’ wilt horen en dus ook nog aan kaartjes wilt geraken? Dan hebben we een heel simpele actie, klik HIER!

In ieder geval, TOT DAN!

Praktisch : Deuren open 21h, Showtime 22h – 5h.
Parkeren : parking Waagnatie
Leeftijd : 18+

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ F.R.A.N.K (@realdjfrank)

You May Also Like

Eten voor echte venten (3): Mr Spaghetti

Recensent Mister C. op culinaire boef, deel III Pasta, het moest er ooit eens ...

Deze babes maakten eerste weekend van Tomorrowland onveilig (FOTO’S)

Onveilig voor wie?  Het eerste weekend Tomorrowland zit erop en of het ook dit ...