Flanders Collection Cars komt naar Antwerpen

Oldtimerbeurs Flanders Collection Cars in 2024 voor het eerst in Antwerpen

De kogel is door de kerk: van 5 tot 7 april 2024 komt classic car show Flanders Collection Cars voor het eerst naar Antwerpen (Antwerp Expo). Eerder dit jaar vond al de 33steeditie van de populaire oldtimerbeurs plaats in Flanders Expo, Gent. Met bijna 150 standhouders en meer dan 10.000 bezoekers brak deze editie alle records.

Oldtimers zitten de laatste jaren serieus in de lift en de interesse in automotive erfgoed groeit nog steeds fors. Dat merk je aan de enorme belangstelling van jong en oud in dit type events,” vertelt co-organisator Kobe Engels. “Door de jaren heen is Flanders Collection Cars een vaste waarde geworden in de sector. Vanwege het uitblijven van een nieuw Antwerp Classic Salon stelden vele liefhebbers ons al langer de vraag om ook in Antwerpen een editie te organiseren. Na succesvolle onderhandelingen met Antwerp Expo kunnen we onze nieuwe oldtimerbeurs vandaag officieel aankondigen. En daar zijn we erg blij om,” vult co-organisator Philippe Herremans aan.

Innovatieve bezoekersbeleving

Hoe probeert Flanders Collection Cars het verschil te maken met soortgelijke events? We zullen vooral blijvend inzetten op vernieuwing in de bezoekersbeleving. Zo wordt het aanbod oldtimers verder verfijnd, brengen we Belgische motorsportverhalen tot leven en serveren we tal van nieuwigheden om te ontdekken”, legt Kobe Engels uit. ​ “Bij ​ deze onthullen we ook al het eerste thema in Antwerpen: de 110de verjaardag van Maserati. Meer daarover volgt snelt.

Flanders Collection Cars Antwerpen, 5 – 7 april, Antwerp Expo.
Flanders Collection Cars Gent, 16 – 18 februari, Flanders Expo.
Info en tickets: https://www.flanderscollectioncars.be/

Foto’s: Flanders Collection Cars

 

You May Also Like

Word de eerste Belgisch kampioen dildo-werpen en win 650 euro! Alleen op Kamping Kitsch!

De winnaar krijgt maar liefst 650 euro aan prijzengeld  Kamping Kitsch Club, het grootste ...

Pffff! Autosalon 2021 geannuleerd door Corona

Damn Dat 2020 maar snel achter de rug is en dat 2021 terug een ...

Comeback door grote poort voor Hummer… maar 100% elektrisch

Van een ommezwaai gesproken… We hadden het al eerder horen waaien en jullie al ...