687 Tesla’s geven samen spectaculaire lichtshow in wereldrecordpoging (video)

‘dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dundun dun dundundun’

Of een instrumentale houseplaat ook lyrics heeft? Wél, de grootste hit van de Finse DJ Darude, Sandstorm, als één van de enige wel. De lyrics? ‘dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dundun dun dundundun dun dun dun dun dun dun dundun dundun’. Makkelijker wordt het niet.

Wel iets minder makkelijk is de wereldrecordpoging dat samen met dit nummer gestart is. Zo kwamen er in Finland 687 Tesla’s samen om een georchestreerde ‘Tesla Light Show’ te geven. Zo werden alle Tesla’s voorzien van een speciale download die iedereen met een timer kon instellen. Iets wat perfect gelukt is, op één Tesla na die op het einde wat roet in het eten gooide.

Of er in het koude Finland nu een paar rendieren tureluur het ‘noorden’ kwijt zijn geraakt met zoveel lichtjes, dat is nog niet gekend. Ongetwijfeld voer voor ‘groene jongens’ die nu ook eens kunnen memmen op elektrische auto’s.

You May Also Like

Wat doet deze Alfa Romeo F1 op de autosnelweg?

Morgen, zaterdag 24 juni,  is het 113 jaar geleden dat Alfa Romeo in 1910 ...

Aston Martin Vantage F1-edition, de straatlegale safety car

Slim gezien Onder leiding van de Canadese miljardair Lawrence Stroll (die zijn fortuin maakte ...

Op avontuur in de nieuwe Land Rover Defender met daktent

Met je hoofd in de wolken… Doorheen zeven decennia van baanbrekende innovaties heeft Land ...