Deze grap kostte ‘The Office’ 60.000 dollar

Was het dit waard?

Onze favoriete tv-serie? Zonder twijfel ‘The Office’ want zeg nu zelf, wie ligt er niet in een deuk met de fratsen van Michael, Jim, Pam, Dwight en de andere kornuiten van Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania.

Toch kosten de fratsen van de personages, of beter de schrijvers, van deze heerlijke reeks soms ook een pak geld, en met een pak bedoelen we heel veel geld. Neen, we hebben het vandaag niet over bepaalde stunts of scènes waar ze dingen vernielen of bijvoorbeeld een auto in de prak of meer rijden maar wel over iets banaals… althans zo leek het.

A Benihana Christmas

In de aflevering ‘A Benihana Christmas’ uit seizoen 3 zoeken Pam en Karen samen naar een alternatief om een kerstfeestje te creëren terwijl de net gedumpte Michael onderweg is naar Benihana, een Sushi & Japanese Steakhouse gekend voor zijn heerlijke teppanyaki, om zijn liefdesverdriet weg te drinken.

Het was Michael, die net voor hij door zijn lief de laan werd uitgestuurd, nog twee tickets naar Jamaica kocht en riep: ‘two tickets to paradise’. Een uitspraak van 60.000 dollar daar het gebaseerd was op de tekst van het nummer ‘Two Tickets to Paradise’ van Eddie Money.

Of de schrijver, Jen Celotta, het 60.000 waard vond? ‘None of my jokes I’ve ever written was a $60,000 joke’.

Cover: Giphy

You May Also Like

De mooiste tijd van het jaar beleef je in de cinema

“It’s the most wonderful time of the year!” Dit wordt wel eens gezegd en ...

Super Tripel Flierefluiter: biertje voor echte mannen

Whisky infused & oaked bier Al veertig jaar een begrip in Kempisch Bierland? ‘Ne ...

Met deze zonnebrillen van David Beckham ben jij een stijlicoon

Bend it… euh, Wear it like Beckham Eyewear by David Beckham collectie lente/zomer 2021 ...