Vlaamse tikt twee miljoen views af met clipje waarin ze zichzelf… aankleedt

De omgekeerde wereld

Straffe toeren. Daar waar modellen en influencers er liefst zo pikant mogelijk, lees als met zo weinig kleren, bijlopen om volgers te strikken kan het ook anders. Althans zo dacht Rani Van Droogenbroeck, die we HIER al eens in een Lamborghini zette, en ze scoorde meer dan twee miljoen views met een filmpje. Dat verdient een belletje, eentje dat we graag met jullie delen.

Hoi Rani, hoe is het ermee?
Met mij gaat het goed, goed maar heel druk! Zo werk ik nog steeds aan de Haven van Antwerpen in de vaste vroege shift. Nadien run ik nog steeds mijn schoonheidssalon ‘La principessa’, en daarnaast doe ik nog influencer-opdrachten. Zo maak ik promotie voor brands. En zoals ik in mijn vorig artikel had vermeld om samen te willen werken met bepaalde brands.. YES, dat is ook uitgekomen! Meer nog, binnen een maandje start ik met een volledig nieuw project, ik ga namelijk magische badpoeders verkopen.

Naast een Lamborghini zetten we je binnenkort dus ook in bad. Toch, in tussentijd scoorde je een wel heel erg viraal gaande video. Vertel?
Heel zot hoe dit is gegaan! Ik postte op een dag een ‘Transition Reel’ waarop je kon zien welke outfit ik die dag aantrok. Twee weken later begon die echt hard te gaan… dat ging van 10k naar 20k en uiteindelijk zit ik nu aan twee miljoen views! Te zot! Dit had ik nooit gedacht! Ook gingen mijn volgers op een weekje van 29,5k naar 49k. Ik wist niet wat er gebeurde dus ik liet dit uitzoeken en bleek dus echt dat die ene reel helemaal viraal was gegaan! Heel leuk! Jammer genoeg komt er ook de nodige kritiek en commentaar daarbij. Zo werd ik zwart gemaakt door andere Influencers en suggereerden ze dat ik mijn volgers had gekocht! Maar ik kan hierbij zweren, ik heb nog nooit een volger gekocht! Wat ik wel eens deed in 2018 was meedoen aan een giveaway-actie. Daar moest ik zo’n 75€ voor betalen en zo kreeg ik ook al snel 2000 volgers. echte volgers want wilden ze een reis naar Bali winnen, moesten ze mij (en ook andere meiden) volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

Waar heeft dit filmpje, denk je, het verschil gemaakt?
Wel, dat is nu iets wat ik niet weet. Dat filmpje is totaal niet “te bloot” ofzo! Het enige wat je in het begin eventjes ziet is dat ik een body draag en me dan zo weer verder aankleed, dus ja je leest het goed, ik kleed me NIET uit maar aan.

Wat heb je ermee bereikt? 
Wat ikzelf hiermee bereikt heb is een serieuze stijging in mijn bereik en gingen mijn verkopen ook veel beter. Alles wat ik in die periode postte verkocht wel tien keer zo goed! En ja, al mijn reels hebben veel meer views gekregen, puur door die ene reel! Wat heel grappig was, was dat ik ballonnen had gekocht op skivakantie omdat ik bijna de 30k volgers had bereikt maar nadat ik die foto getrokken en gepost had moest ik één dag later al een post maken met het feit ik 40k volgers had bereikt, haha! En in diezelfde week op skivakantie bereikte ik dan zo het eerste miljoen views op mijn reel! Dat kon ik helemaal niet geloven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

Wat hoop je er in de toekomst nog verder uit te halen?
Ik hoop dat ik mensen verder kan blijven inspireren en bewust laten worden dat elke body een bikini body is! Ikzelf ben op een paar jaar tijd ook wat bijgekomen en ja ik voel me er helemaal niet comfortabel bij! Maar ja, dat is het leven nu en hou ervan om te genieten! Ik ga graag eens uit eten, of ik maak graag extra apéro-snacks tijdens het inschenken van een wijntje… maar maakt me dat minderwaardig? Neen, absoluut niet! Zo blijf ik zeker nog lingerie posten, want zoals ik al zei, elke body is een bikini- of lingerie body! Ook heb ik al enkele jaren te kampen met pds. Ik kan er dus de ene dag uitzien alsof ik zes maand zwanger ben terwijl ik op een ander moment zowaar blokjes op mijn body heb… dus ja, daar leer je ook wel mee leven! Verder hoop ik gewoon nog met zoveel meer brands te mogen samenwerken! Ook hoop ik op een vaste samenwerking met een automerk dat ik kan promoten. Zo droom ik ervan om een ‘Starsky’ te worden! Dus ja, dat hoop ik nog wel te bereiken!

Starsky zeg… zijn zij nu net niet overschakeld op MG? Soit, als afsluiter… wat zou je je volgers nog willen meegeven als laatste woord?
Wat als ik ze nu laat kiezen welke reel de volgende wordt? Zo deed ik al tien push-ups met mijn manier van filmpjes maken… elke keer ik naar beneden ging had ik een andere outfit aan! Dus ja zo hou ik het wel origineel. Zo vroegen ze me ook om mijn ‘aankleed-reels’ andersom te doen, dus ja ook dat deed ik, tot de lingerie uiteraard! Ze verwachten misschien meer maar ik blijf wel dat respect hebben voor mijn body! Het is niet dat ik alles doe voor ze! Dat geluk heeft alleen mijn lieve vriend, waarmee ik dit jaar een huis kocht en mee ben gaan samenwonen!

Voilà, dat weten ze dan ook weer al. Succes nog en wie weet tot een volgende reel…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Vdb🇧🇪 (@raniivdb)

You May Also Like

Bad chick Bhad Bhabie verdient 1 miljoen dollar op 6 uur ‘OlyFans-tijd’

‘From now on I’m gonna do whatever the f*ck I want’ Bhad Bhabie, Danielle ...

Love Island Lotte schittert in mooie lingerie

Niet voor niets een ambassadrice voor Hunkemöller Dat ze bij Hunkemöller wel weten wie ze ...

Met groothartig tattoomodel Stephanie gaan we graag de wereld rond

Je hebt mooie mensen en mooie mooie mensen. Mooie mensen zien er mooi uit, ...