Kamping Kitsch Club ‘You Never Woke Alone’ snelt in recordtempo naar uitverkochte editie

Sorry, wokers. It’s only the beginning

Het gaat hard voor Kamping Kitsch Club. Het grootste pretpark voor volwassenen van de Lage Landen is voor 74% uitverkocht. De organisatie lost ook de namen van de tien stages die op zaterdag 19 augustus op festivalterrein de Lange Munte in Kortrijk zullen staan.

De ticketverkoop van Kamping Kitsch Club startte dit jaar een maand vroeger dan gebruikelijk en dat liet zich meteen voelen. Liefst 74% van de tickets vloog in minder dan een maand de deur uit. De bezoeker heeft de boodschap van het festival goed begrepen: “Hoe langer je wacht, hoe duurder het wordt.” Het recept van het festival is ondertussen bekend: kunnen zijn wie je echt bent. Met liefst 10 (!) podia creërt het festival het grootste pretpark voor volwassenen van de zomer.

NIEUW NIEUW NIEUW

TAGMAG CIRCUS
Ook het jonge volkje kan zijn hart ophalen, want het razendpopulaire TAGMAG is voor de eerste keer van de partij met een podium in circusthema. Een zootje ongeregeld met een hedendaagse sound van urban beats tot meme techno voor de jongere generatie van de Kamping Kitsch Club familie!

OKTOBERFIST FEST
Nog nieuw is de Oktoberfist Fest Stage, een soort winterchallet waar foute après-skihits uit de luidsprekers knallen, afgewisseld met de betere Duitse schlagers. Bier, meer Bier en nog meer Bier! Onze Oktoberfist Fest Stübbe is dé place to be voor het spotten van herten en Heise Heidi’s!

RADIO TOPKAAS
Ook de interactieve show waarbij jij de centrale spast bent, Radio Topkaas, krijgt voor het eerst een plaats op het festival. Denk ontblote bovenlijven, bierbuik inbegrepen, en kleurrijke pruiken. Het team van Radio Topkaas dompelt je onder in een interactieve show die garant staat voor schaamteloze humor! Een match made in heaven.

KING’S CLUB
Vlaanderen’s bekendste afterclub uit Aalst host een secret stage op Kamping Kitsch Club deze zomer! Oogjes dicht en zweven onder de laser van de kleinste area op onze Kamping!

IN BED MET HOT MARIJKE
Een oude bekende maakt haar comeback: Hot Marijke & girlfriends zijn na een jaartje pauze terug van de partij Welkom op het stoutste plekje van de Kamping… Duik in bed met Hot Marijke en tal van andere ondeugende BV’s voor een pikante selfie! Een plek waar je wildste dromen uitkomen…

VASTE WAARDEN 

MIJN STAGE
Het beste wat de lage en nog lagere landen te bieden hebben! Twaalf uur non-stop live optredens, voor elk wat wil(d)s. Gepresenteerd door Only Fans idool Tanja Dexters en Mc Drummer!

SPOILER ROOM
The ultimate seduction! Een trip down memorie lijn naar de jaren 90 met de beste retro dj’s van de grootste mega dancings van toen! Denk aan de oude garde van Lagoa, Cherry Moon, Zillion, La Bush, Extreme, Carat, Atmoz,…

SLAGER TENTE
Sweet Caroline, Zeil je voor het eerst, Eviva E Spanja… In onze slagertente kun je naast fijne vleeswaren ook genieten van een sterrenparade van lokale beroemdheden en wereldartiesten imitators! Onder het moto: deelnemen is belangrijker dan winnen heeft DJ Peter Van Praag een zorgvuldig geselecteerde lijn-up samen gesteld! ambiance verzekerd.

TERROR TENTE
Gabber is laif! Jumpen aan 185 beats per minuut is de regel! Onder het goedstampend oog van Da Rick (bekend van Da Boy Tommy ft Da Rick) kan je hier gabberen met je favoriete reefteefje! Een internationale top line-up om je Air Max sneakers bij kapot te stampen! Hardcore will never die!

MAD AMBITION by PAT NUTRITION
Test je testosteron bij Patje en Nico van Pat Nutrition! Op deze sexy fitness kan je jezelf bewijzen en een partijtje armworstelen tegen de hulk van België, het gewicht van je schoonmoeder “benchen” en nog zoveel meer…
Klinken deze termen te moeilijk? Denk dan aan curlen, deadlift, lunges, planken,… en nog veel meer om je summer body, winter proof te maken! Dit alles met een heerlijke scoop van Pat Nutrition! Powder to the people…

De volledige affiche maakt de organisatie pas bekend op 3 mei, maar ook nu worden al wat namen gelost: denk aan Paul Elstak, dé happy hardcore-producer uit Nederland, Kate Ryan (mét kniezwengel), Push, D Devils en Lawine Boys. Eerder bevestigden artiesten zoals Tanja Dexters, Marc Coucke, Mr. Spaghetti (die van Samson), Virtual Zone en De Snollebollekes hun komst…

Het thema dit jaar is anti-woke met als tagline “YOU NEVER WOKE ALONE.” Zonder de juiste schrijfwijze, maar met drukletters. Laat de eerste belerende vingertjes maar komen, Kamping Kitsch Club heeft altijd en overal de dikste middenvinger klaar.

Ticket? HIER!

Game, slet, match. (Sorry, wokers. It’s only the beginning)

You May Also Like

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...

Belgisch lingerielabel ‘Shartelle’ en ‘Photography BC’ teasen ons met grootse plannen…

Something big is coming up…   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht ...

Onze Mister C. behaalde zilver op het wereldkampioenschap frikandellen eten

Wereldkampioenschap? Mja, Ooigem was (na de WC-pot) even het centrum van de wereld Ooigem, ...