Mansory maakt brute Urus Coupé

Alsof het nog niet exclusief genoeg is…

Wie Mansory een beetje kent, weet dat ze er altijd een beetje moeten overgaan. Zo ook met deze Lamborghini Urus waarvan ze slechts acht exemplaren bouwen, de Mansory Venatus Coupé Evo C, en een compleet gestoorde 3-deurs versie van de Lamborghini Urus.

Zo hebben de dekselse rekels van Mansory deze Urus ontdaan van zijn achterdeuren. Een aanpassing die veel (teken)werk vereiste daar de B-stijlen nu 20 cm naar achteren zijn geplaatst, wat onder andere een verlenging van de voorportieren vereist. Gooi daar nog een pak cartonnen elementen aan toe en je weet dat het een bruut exemplaar wordt.

En bruut, dat is hij ook. Zo staat deze Mansory Venatus Coupe Evo C op 24-inch grote wielen en wordt hij aangedreven door de gekende 4.0 liter V8-motor die zijn vermogen heeft opgekrikt tot 900 pk en 1100 Nm, waarmee hij in 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u knalt en een top van maar liefst 329 km/u haalt!You May Also Like

Eindelijk, hier is de nieuwe Porsche 911 GT3

Ook de 992-generatie is er nu met een GT3 Na de coupé, cabrio, Targa ...

Mercedes-Maybach S680 ‘Haute Voiture’, haute couture op wielen

En waar beter dan in Dubai trek je er het doek af?  Een ideale ...

Uitzonderlijke wereldpremière voor BMW R 18 B en R 18 Transcontinental

Haal de lederen jekker maar boven Met de nieuwe R 18 Transcontinental voegt BMW ...