Mansory maakt brute Urus Coupé

Alsof het nog niet exclusief genoeg is…

Wie Mansory een beetje kent, weet dat ze er altijd een beetje moeten overgaan. Zo ook met deze Lamborghini Urus waarvan ze slechts acht exemplaren bouwen, de Mansory Venatus Coupé Evo C, en een compleet gestoorde 3-deurs versie van de Lamborghini Urus.

Zo hebben de dekselse rekels van Mansory deze Urus ontdaan van zijn achterdeuren. Een aanpassing die veel (teken)werk vereiste daar de B-stijlen nu 20 cm naar achteren zijn geplaatst, wat onder andere een verlenging van de voorportieren vereist. Gooi daar nog een pak cartonnen elementen aan toe en je weet dat het een bruut exemplaar wordt.

En bruut, dat is hij ook. Zo staat deze Mansory Venatus Coupe Evo C op 24-inch grote wielen en wordt hij aangedreven door de gekende 4.0 liter V8-motor die zijn vermogen heeft opgekrikt tot 900 pk en 1100 Nm, waarmee hij in 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u knalt en een top van maar liefst 329 km/u haalt!You May Also Like

Ferrari 296 GTB gaat dakloos en heet GTS

Laat het zonnetje maar komen Een auto die onze steeds verder terugtrekkende haarlijn nog ...

MenStyle Road Test: Citroën C3 Aircross (2021)

Hippe opfrisbeurt voor deze hippe bestseller Meer dan 300.000 stuks! Zoveel werden er verkocht ...

Jaguar eert legendarische E-Type met gelimiteerde F-Type

Het icoon blaast 60 kaarsjes uit… Vraag aan Jag-fans om één iconisch exemplaar te ...