Jennifer Lopez laat nog maar eens zien dat leeftijd gewoon een getal is

’53’

Het is menens voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissi. Zo teasede ze wekenlang hun volgers en klanten met berichten en vage foto’s over hun nieuwe campagne onder het motto ‘an iconic artist meets the Italian dream’. Fans van het eerste uur zagen er al direct de 53-jarige Jennifer Lopez in en dat bleek ook terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Intimissimi (@intimissimiofficial)

De zelfzekere Amerikaanse zangeres, danseres, actrice en ontwerpster onthulde nu samen met de Italianen in het pittoreske Positano, dé bekende badplaats ten zuiden van Napels, de eerste foto’s van hun lingerieshoot samen. En wat blijkt, ondanks haar gezegende leeftijd van 53 jaar blijft ze er fantastisch uitzien en toont ze een killerbody waar vele prille dertigers jaloers op kunnen zijn.

Fans vinden het geweldig en dat vertaalt zich in duizenden positieve reacties op de post. ‘Ti Amo‘ lezen we hier en daar en laat duidelijk zijn dat we dit beamen… wat houden we van deze knappe vijftiger. Wij hebben ondertussen een enkeltje Positano geboekt in de hoop dat we de ravissante en eeuwig stralende bloem deze zomer kunnen spotten aan de prachtige Amalfi-kust.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

You May Also Like

MenStyle Road Test: DS 4 Performance Line+ (180 pk)

Na de korte ontmoeting in Parijs, nu de ‘long drive’ We schrijven september wanneer ...

MenStyle Road Test: Range Rover Velar P400e

Een leuk tussendoortje Of we fans zijn van het iconische Land Rover? Sowieso! Na ...

Deze customized Porsche 959SC ging voor recordbedrag onder de hamer

Dju, kans gemist 10 december laatstleden boden de dekselse rekels bij RM Sothby’s een Porsche ...