Jennifer Lopez laat nog maar eens zien dat leeftijd gewoon een getal is

’53’

Het is menens voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissi. Zo teasede ze wekenlang hun volgers en klanten met berichten en vage foto’s over hun nieuwe campagne onder het motto ‘an iconic artist meets the Italian dream’. Fans van het eerste uur zagen er al direct de 53-jarige Jennifer Lopez in en dat bleek ook terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Intimissimi (@intimissimiofficial)

De zelfzekere Amerikaanse zangeres, danseres, actrice en ontwerpster onthulde nu samen met de Italianen in het pittoreske Positano, dé bekende badplaats ten zuiden van Napels, de eerste foto’s van hun lingerieshoot samen. En wat blijkt, ondanks haar gezegende leeftijd van 53 jaar blijft ze er fantastisch uitzien en toont ze een killerbody waar vele prille dertigers jaloers op kunnen zijn.

Fans vinden het geweldig en dat vertaalt zich in duizenden positieve reacties op de post. ‘Ti Amo‘ lezen we hier en daar en laat duidelijk zijn dat we dit beamen… wat houden we van deze knappe vijftiger. Wij hebben ondertussen een enkeltje Positano geboekt in de hoop dat we de ravissante en eeuwig stralende bloem deze zomer kunnen spotten aan de prachtige Amalfi-kust.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

You May Also Like

MenStyle On Tour: Brussels Motor Show 2020 (foto’s)

Zien en gezien worden… Gisteren, donderdag 9 januari 2020 opende de Brussels Motor Show ...

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...

Nieuwe BMW 7-reeks ademt luxe

Eindelijk laat de luxueuze krachtpatser zich zien… We mochten eerder al kennismaken met de ...