Jennifer Lopez laat nog maar eens zien dat leeftijd gewoon een getal is

’53’

Het is menens voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissi. Zo teasede ze wekenlang hun volgers en klanten met berichten en vage foto’s over hun nieuwe campagne onder het motto ‘an iconic artist meets the Italian dream’. Fans van het eerste uur zagen er al direct de 53-jarige Jennifer Lopez in en dat bleek ook terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Intimissimi (@intimissimiofficial)

De zelfzekere Amerikaanse zangeres, danseres, actrice en ontwerpster onthulde nu samen met de Italianen in het pittoreske Positano, dé bekende badplaats ten zuiden van Napels, de eerste foto’s van hun lingerieshoot samen. En wat blijkt, ondanks haar gezegende leeftijd van 53 jaar blijft ze er fantastisch uitzien en toont ze een killerbody waar vele prille dertigers jaloers op kunnen zijn.

Fans vinden het geweldig en dat vertaalt zich in duizenden positieve reacties op de post. ‘Ti Amo‘ lezen we hier en daar en laat duidelijk zijn dat we dit beamen… wat houden we van deze knappe vijftiger. Wij hebben ondertussen een enkeltje Positano geboekt in de hoop dat we de ravissante en eeuwig stralende bloem deze zomer kunnen spotten aan de prachtige Amalfi-kust.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

You May Also Like

Porsche 718 Spyder doet het met ruige 911 GT3 blok

Knallen maar… Porsche-puristen fronsten hun wenkbrauwen toen ze te horen kregen dat de 718 ...

Vergeet rendieren, de Kerstman verplaatst zich nu in deze luxueuze slee

Hohoho! Onder de kerstboom is er hoe langer hoe minder plaats met al die ...

Met deze Ford F-150 Raptor knal je als een held door de woestijn

Een logisch vervolg… De Ford F-150 geldt al jaren als één van de best ...