‘Koekeronde’ Temptation Megan uit bed gelicht

Het zit allemaal niet mee hé 

Als we de afgelopen week een award moesten uitreiken voor hij of zij die niet op de eerste rij stond wanneer het verstand werd uitgedeeld, dan hebben we een uitgesproken en overtuigende winnaar, Megan Desaever, het 22-jarig naïef Temptation kippetje die haar geld tegenwoordig onder andere verdient met OnlyFans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

Verdienen? Daar wringt het schoentje. Zo verklaarde ze aan het Nederlandse YouTube-kanaal Runmag doodleuk dat ze geen belastingen betaalde. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik ben van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij”, aldus de brunette met het verstand van een vlieg die achteruit vliegt.

De fiscus, die dit dossier met dank aan talloze media, gewoon lekker in de schoot kreeg geworpen stuurde daarop de ‘gerechtelijke’ richting Megan thuis, lichtte de jongedame uit haar bed en nam haar mee voor een zes uur durende ondervraging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

Conclusie? Volgens onze bronnen kwam daar boven dat volgens Megan:

– Het niet moedwillig was (yeah right)
– Ze geen vennootschap en boekhouder heeft (‘misschien had ik dat toch wel moeten doen)
– Ze niet meer op haar ‘Itsme’-account kon en dus niets kon aangeven
– Haar management 30% inhoudt en ze ervan uitging dat  daar ineens alles mee betaald was

De gerechtelijke hebben er een vette kluif, zeker als je weet dat ze haar gsm in beslag hebben genomen. Er zijn slechtere jobkes lijkt ons. Soit, het is wel duidelijk dat niet Megan maar de BBI (Bijzondere Belastingsinspectie) Megan wel zal uitkleden. Ze kunnen het misschien ineens filmen en plaatsen op OnlyFans, dan brengt het ineens op en kan ze haar schuld beginnen aflossen, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan (@desaevermegan__)

You May Also Like

Wij vroegen Philipp Plein-model Nádia Campos de kleren van het lijf

Het was een eer toen we vorige kerst een gepersonaliseerd en gesigneerd kerstcadeautje kregen ...

Knappe ex-Miss België Lenty Frans komt uit de spreekwoordelijke kast

Mooi!  Was ons dat een beetje schrikken toen we lazen dat de knappe Miss ...

Bij Feline zijn we graag te gast…

Ze bleef tot nu onder onze radar… Dat onze Noorderburen mooie dames hebben rondhuppelen, ...