Deze Home Alone Adidas sneakers mogen niet ontbreken onder de kerstboom

KEVINNNNNNNNNNNNNNNN

Toegegeven, we hebben de afgelopen twee matchen van de Rode Duivels genoeg op KDB geroepen. De misschien wel beste middenvelder ter wereld geeft zich voorlopig niet thuis in Qatar en dat hebben we geweten. De uitschakeling wenkt en onze ‘gouden generatie’ gaat op SWT zonder één trofee.

Maar het gaat vandaag niet over Kevin De Bruyne, wel over Kevin McCallister, het hoofdpersonage uit Home Alone oftewel dé kerstfilm die elk jaar niet mag ontbreken. Hij lanceert in navolging van vorig jaar opnieuw een sneaker. Deze keer een paar grijze en dat is niet toevallig. Zo krijgt de duivenvrouw uit Home Alone 2: Lost in New York een prominent plaatsje op de sneaker.

In eerste instantie was Kevin nog bang van de met duiven omringde zwerfster maar uiteindelijk kregen ze een nauwe band en slagen ze er samen in de onfortuinlijke boeven Harry en Marv te overmeesteren met… vogelzaad.

De sneakers, Home Alone 2 x Adidas Forum Low hebben een grijs, wit en rozig motief dat lijkt op ‘Central Park Pigeon Woman’ en haar duiven. Op de binnenkant van de bandriem staat de zin: “Zolang we allemaal maar onze tortelduif hebben.” Op het veterlipje staat “Hiya Pal”, twee slagzinnen die rechtstreeks uit de film komen.

De sneakers zijn vanaf 5 december HIER te koop voor 120 euro. Iemand nog een kerstcadeau nodig?

 

You May Also Like

Eindejaar vieren in Dubai doe je zo

Happy New Year De dagen worden stilaan korter en kouder, dat betekent maar een ...

Amazon-baas Jeff Bezos laat Rotterdamse brug afbreken om nieuw jacht buiten te laten

Als je geld verdient als water… Dan koop je jezelf best een luxejacht… je ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...