Hier is aflevering 2 van BOSS 9 (video)

En wie zien we daar terug? 

Als onze BOSS 9 finalisten het GGPoker Team Belgium willen integreren zullen ze verschillende vakjes moeten kunnen aanvinken. Goed kunnen pokeren is één ding, maar het zal zeker niet genoeg zijn! Om ’s werelds grootste pokersite te vertegenwoordigen moet je over nog heel wat andere vaardigheden beschikken. Zoals bijvoorbeeld doeltreffend communiceren, omgaan met media en sociale media, ondernemend en inspirerend zijn. Onze drie eerste kandidaten staan dan ook op het punt op de rooster gelegd te worden door maar liefst 4 juryleden, allemaal specialist in één bepaald domein. En om ze te overtuigen zullen ze moeten kunnen bewijzen dat ze echte “all-rounders” zijn…

En wie zien we daar terug? Ons Thalia… voor zij die ons al lang volgen, onze ‘Lady Boss’ toen we op dinsdagavond samen met seksuologe Sara Taels een radioprogramma hadden op ‘haar’ Radio Stad (107.8 FM).

Benieuwd naar hoe de 3 eerste kandidaten zich wisten te verkopen aan een panel van experten? Ontdek het hieronder in de tweede aflevering van BOSS 9!

En abonneer je zeker op het YouTube kanaal om verder op de hoogte te blijven.

You May Also Like

Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen… Een jaar om snel te ...

MenStyle On Tour: LEV-Days Citröen in Parijs

Welle weeral weg… Een tripje naar Parijs? Dat laten we niet te snel liggen. ...

Frank Molnar importeert curryworsten naar Las Vegas

Mijnheer had een goestingske Wie de eerste afleveringen van Big Brother heeft gezien, moet ...