Lynk & Co opent eerste Spaanse Club in Barcelona

De volledige Lynk & Co beleving is nu ook in Barcelona te ervaren!

Deze week is de negende internationale club geopend aan de Passeig de Gràcia 44. De Barcelona Club is de eerste Spaanse locatie van Lynk & Co en tevens ook de grootste club tot nu toe. De club vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk in de expansie van het mobiliteitsbedrijf, terwijl zij groeien en zich verbinden met hun leden in Zuid-Europa.

Het is een club. Geen autoshowroom.

Bij Lynk & Co geen grauwe showrooms te bespeuren – je gaat naar een toffe club! Natuurlijk kan je nog steeds de Lynk & Co 01 hybride auto in levende lijve zien, een nieuwe kijk op mobiliteit ervaren of een testrit maken, maar de club is ook een sociale ruimte om te netwerken met andere leden, een drankje te drinken, deel te nemen aan gratis evenementen en te shoppen met producten van lokale partnermerken zoals Saye, WEARE.NOTFRIENDS, Calíope en Haan.

Kleurrijk. Creatief. En een beetje vreemd

De Barcelona Club is ontworpen in samenwerking met de Spaanse ontwerpstudio MASQUEESPACIO. Het resultaat is een eclectisch wonderland van meerdere verdiepingen met zeer uitgesproken sculpturen, zoals paskamers ingekapseld in een smaragdgroene berg en een 3D-geprinte koepel geïnspireerd op de buik van een walvis om de Lynk & Co 01 te huisvesten.

“Spanje heeft Lynk & Co zo hartelijk omarmd en we wilden iets extra speciaals creëren voor Barcelona. De nieuwe Club is kleurrijk, creatief en belichaamt een enorme passie, net als de stad zelf. We kijken ernaar uit om onze leden te verwelkomen en een nieuw publiek te bereiken met deze opening.” – Alain Visser, CEO van Lynk & Co

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid was een belangrijk aandachtspunt voor de Barcelona Club. Duurzame, circulaire materialen staan centraal in het ontwerp, wat aantoont dat duurzaamheid net zo goed kan gaan over esthetiek als over functionaliteit. Net als alle Lynk & Co clubs zal de Barcelona Club producten bevatten van milieuvriendelijke merken en draait de club op 100% hernieuwbare energie.

De Spaanse markt

Met een indrukwekkend aandeel van 10% van al onze leden en de hoogste maatschappelijke betrokkenheid, heeft Spanje bewezen enthousiast te zijn over ons mobiliteitsconcept. Spanje is één van Lynk & Co’s top drie Europese markten. Naast de opening van de Barcelona Club breidt Lynk & Co hun aanwezigheid in Zuid-Europa uit met een nieuw klantenservice centrum en kantoren die tegen eind 2022 150+ nieuwe teamgenoten zullen huisvesten. De toewijding van Lynk & Co aan Spanje is dus niet van tijdelijke aard – het is de real deal!

Wat er verder op de planning staat? Nieuwe clubopeningen in Milaan en Madrid… dus houd de website en social kanalen van Lynk & Co in de gaten!

 

You May Also Like

Jaguar eert legendarische E-Type met gelimiteerde F-Type

Het icoon blaast 60 kaarsjes uit… Vraag aan Jag-fans om één iconisch exemplaar te ...

In 12 seconden in de zevende hemel met de Maserati MC20 Cielo

Cielo… uiteraard Vrij vertaald is ‘Cielo’ lucht of hemel… en dat is ook wat ...

MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij Porsche, Bentley en Lamborghini

Dreamcars spotten… Geen autosalon dit jaar. Wat voor ons telkens één van de hoogtepunten ...