Dit staat er op het menu van Tom Brady en Gisele Bündchen

Water, water en heel veel groenten

Fitte jongen Tom Brady begint op zijn 45ste morgen aan een nieuw (!) seizoen NFL. Hij is de oudste topsporter die ooit de Super Bowl heeft gewonnen, een record net als de zeven die op zijn palmares staan. Ook zijn vrouw en topmodel Gisele Bündchen ziet er op haar veertigste en drie kinderen later nog superstrak uit. Mensen zijn dan ook heel benieuwd naar wat er op tafel komt ten huize Brady-Bündchen. Hun persoonlijke chef-kok, liet alvast even in zijn kookpotten zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Brady (@tombrady)

Tom begint de dag om 6.00 uur met een halve liter water (zijn eerste van 12 tot 30 flesjes) verrijkt met elektrolyten. Deze elektrolyten zijn nodig voor verscheidene lichaamsprocessen, waaronder een goede zenuw- en spierfunctie, behoud van de zuur-basebalans en behoud van een goede vochtbalans. Na zijn eerste flesje maakt hij zichzelf een smoothie van bosbessen, banaan, noten en zaden.Hierna volgt een proteïne-shake en een ontbijt dat meestal bestaat uit een ei met avocado.

De lunch bestaat voornamelijk uit een salade, vis en groenten. Het diner uit gegrilde groenten met kip. Als tussendoortje of snack staat er guacamole, noten of hummus op het menu. En als cheat meal? Heeft hij zin in een stukje chocolade, spek of pizza, zal hij het niet laten al moet het dan wel ‘de moeite en lekker’ zijn, geen afhaal-shit bij Domino’s dus. Al blijft het cheaten wel heel erg beperkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele)

So, 80 percent of what they eat is vegetables. I buy the freshest vegetables. If it’s not organic, I don’t use it. And whole grains: brown rice, quinoa, millet, beans. The other 20 percent is lean meats: grass-fed organic steak, duck every now and then, and chicken. As for fish, I mostly cook wild salmon.’, aldus Allen Campbell, de chef-kok des huizes.

Ook de drie kinderen volgen dit strikte ‘dieet’. Al geeft de chef-kok toe dat ook Gisele de handen uit de mouwen steekt. De lunchpakketten voor school bijvoorbeeld worden door het knappe model zelf gemaakt.

Wat staat er nooit op het menu?
– Witte suiker
– Witte bloem
– Het E-nummer E621, ook wel bekend als ‘MSG’ of mononatriumglutamaat.
– Koffie
– Cafeïne
– Zuivel

Of wij ons wagen aan het Brady-Bündchen dieet? Op karakter een week. Hoewel, mochten we op ons 43 er nog zo strak uitzien en zo’n mooie dame rond de arm hebben, willen we misschien iets langer overwegen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele)

Cover: Instagram

 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXXX (80): Maxime Schellekens

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...

Beter dan deze Russisch deugnietje wordt het vandaag niet…

Althans dat hopen we… Terwijl ons Rode Duivel-hart vandaag een paar slagen hoger slaat, ...