MenStyle Real Estate: Mansion uit ‘The Wolf of Wallstreet’

Sell me this Mansion 

Fans van het betere Hollywoodwerk hebben ongetwijfeld ‘The Wolf of Wallstreet’ gezien met in een glansrol Leonardo DiCaprio en de altijd ravissante Margot Robbie. Voor diezelfde fans die ook nog een centje teveel hebben en willen investeren in uniek vastgoed, hebben we misschien een tip.

Zo staat het grote landgoed in Long Island, op zo’n 50 minuutjes rijden van Manhattan (New York) dat is gebruikt voor de film ‘The Wolf of Wall Street’ nu te koop. Waan je jezelf ook al Jordan Belfort? Wél, dan is er geen tijd te verliezen.

Het domein is 15.000 vierkante meter groot en bestaat uit een riante villa, riante tuin en een grote weide en stallen voor paarden. Niet toevallig want de huidige eigenaar, Ralph Bianculli,is zelf een bekende ruiter en fokker van racepaarden.

Verder is de mansion voorzien van alle mogelijke luxe die het maar kan hebben. Zo zien we een bar, wijnkelder, barber shop, eigen fitness, jacuzzi,… en ga zo maar door. Kostprijs voor dit alles? 9.995.000 dollar. Valt nog mee niet?

Oh ja, Margot is helaas niet inbegrepen. Meer info vind je HIER.

Foto’s: Regina Rogers Elliman

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Gordons mansion (3.250.000 euro)

Hij is ondertussen verhuisd naar Dubai We konden niet om Gordon heen in Vlaanderen ...

Audi lanceert R8 Green Hell Edition

Een eerbetoon aan de succesvolle R8 LMS Vijf overwinningen, dat is de voorlopige balans ...

Marble Sounds over hun betoverende titelloze nieuwe plaat

Onlangs verscheen het nieuwe, titelloze album van Marble Sounds. De singles ‘Quiet’, ‘Never Leave ...