MenStyle Real Estate: Mansion uit ‘The Wolf of Wallstreet’

Sell me this Mansion 

Fans van het betere Hollywoodwerk hebben ongetwijfeld ‘The Wolf of Wallstreet’ gezien met in een glansrol Leonardo DiCaprio en de altijd ravissante Margot Robbie. Voor diezelfde fans die ook nog een centje teveel hebben en willen investeren in uniek vastgoed, hebben we misschien een tip.

Zo staat het grote landgoed in Long Island, op zo’n 50 minuutjes rijden van Manhattan (New York) dat is gebruikt voor de film ‘The Wolf of Wall Street’ nu te koop. Waan je jezelf ook al Jordan Belfort? Wél, dan is er geen tijd te verliezen.

Het domein is 15.000 vierkante meter groot en bestaat uit een riante villa, riante tuin en een grote weide en stallen voor paarden. Niet toevallig want de huidige eigenaar, Ralph Bianculli,is zelf een bekende ruiter en fokker van racepaarden.

Verder is de mansion voorzien van alle mogelijke luxe die het maar kan hebben. Zo zien we een bar, wijnkelder, barber shop, eigen fitness, jacuzzi,… en ga zo maar door. Kostprijs voor dit alles? 9.995.000 dollar. Valt nog mee niet?

Oh ja, Margot is helaas niet inbegrepen. Meer info vind je HIER.

Foto’s: Regina Rogers Elliman

You May Also Like

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...

BergHOFF Gem-collectie, onmisbaar voor de stijlvolle kokende man

Liefde gaat door de maag Ook wij hebben het moeilijk nu de horeca sinds ...

Deze modellen schitteren in de nieuwe Pirelli-kalender

Een mooie reeks muzes  Het nieuwe jaar komt eraan en dan beginnen de eerste ...