MenStyle Real Estate: Mansion uit ‘The Wolf of Wallstreet’

Sell me this Mansion 

Fans van het betere Hollywoodwerk hebben ongetwijfeld ‘The Wolf of Wallstreet’ gezien met in een glansrol Leonardo DiCaprio en de altijd ravissante Margot Robbie. Voor diezelfde fans die ook nog een centje teveel hebben en willen investeren in uniek vastgoed, hebben we misschien een tip.

Zo staat het grote landgoed in Long Island, op zo’n 50 minuutjes rijden van Manhattan (New York) dat is gebruikt voor de film ‘The Wolf of Wall Street’ nu te koop. Waan je jezelf ook al Jordan Belfort? Wél, dan is er geen tijd te verliezen.

Het domein is 15.000 vierkante meter groot en bestaat uit een riante villa, riante tuin en een grote weide en stallen voor paarden. Niet toevallig want de huidige eigenaar, Ralph Bianculli,is zelf een bekende ruiter en fokker van racepaarden.

Verder is de mansion voorzien van alle mogelijke luxe die het maar kan hebben. Zo zien we een bar, wijnkelder, barber shop, eigen fitness, jacuzzi,… en ga zo maar door. Kostprijs voor dit alles? 9.995.000 dollar. Valt nog mee niet?

Oh ja, Margot is helaas niet inbegrepen. Meer info vind je HIER.

Foto’s: Regina Rogers Elliman

You May Also Like

McLaren en APL lanceren HySpeed-sneaker

De sneaker voor snelle jongens (en meisjes) F1 is big business. Niet alleen heeft ...

Maak je eigen Pepsi of 7UP met SodaStream

Even lekker en goed voor het milieu We geven het toe, wij drinken wel ...

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...