Beavis and Butt-Head zijn terug!

Pure nostalgie

Geboren (begin) jaren ’80? Dan ben je ongetwijfeld opgegroeid met het iconische animatieduo
Beavis and Butt-head. En we hebben goed nieuws, de MTV-helden zijn voor het eerst in tien jaar terug en hoe! De twee zwakzinnige scheldende kerels gaan nu de ruimte in in ‘Beavis and Butt-head Do The Universe’.

De film is vanaf 23 juni te zien op Paramount+, de Amerikaanse streamingdienst achter Paramount Pictures dat onder meer grote klassiekers als The Godfather, Forrest Gump en Titanic heeft voortgebracht. Helaas voor ons is Paramount+ voorlopig nog niet beschikbaar in België daar deze streamingdienst  in Europa onderdeel uitmaakt van Sky TV dat hier nog niet beschikbaar is.

Wel zouden er tijdens de 2022 MTV Movie & TV Awards exclusieve beelden van de film gelost worden. De CEO van Paramount, Chris McCarthy, is in ieder geval laaiend enthousiast. “Deze nieuwe avonturen van Beavis and Butt-Head gaan zowel oude als nieuwe fans vermaken”. Iets waar ook wij niet aan twijfelen.

Foto’s: Paramount+

You May Also Like

Te Huur: Jamaicaanse villa waar James Bond is geboren

Zet die Martini maar al klaar Fans van James Bond, opgelet. Te midden van ...

Hier is aflevering 2 van BOSS 9 (video)

En wie zien we daar terug?  Als onze BOSS 9 finalisten het GGPoker Team ...