Beavis and Butt-Head zijn terug!

Pure nostalgie

Geboren (begin) jaren ’80? Dan ben je ongetwijfeld opgegroeid met het iconische animatieduo
Beavis and Butt-head. En we hebben goed nieuws, de MTV-helden zijn voor het eerst in tien jaar terug en hoe! De twee zwakzinnige scheldende kerels gaan nu de ruimte in in ‘Beavis and Butt-head Do The Universe’.

De film is vanaf 23 juni te zien op Paramount+, de Amerikaanse streamingdienst achter Paramount Pictures dat onder meer grote klassiekers als The Godfather, Forrest Gump en Titanic heeft voortgebracht. Helaas voor ons is Paramount+ voorlopig nog niet beschikbaar in België daar deze streamingdienst  in Europa onderdeel uitmaakt van Sky TV dat hier nog niet beschikbaar is.

Wel zouden er tijdens de 2022 MTV Movie & TV Awards exclusieve beelden van de film gelost worden. De CEO van Paramount, Chris McCarthy, is in ieder geval laaiend enthousiast. “Deze nieuwe avonturen van Beavis and Butt-Head gaan zowel oude als nieuwe fans vermaken”. Iets waar ook wij niet aan twijfelen.

Foto’s: Paramount+

You May Also Like

Chucky is Back!

In een 8-delige serie Halloween komt dichterbij en dan is het traditioneel hét moment ...

Netflix komt met driedelige serie over Tiger King’s Doc Antle

Showman or Con Man? Netflix lanceert op 10 december de driedelige documentaire Tiger King: ...

Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio. Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de ...