Twee iconische clubs heropenen Ibiza met een nooit geziene dansmarathon

Van zaterdagmiddag 12u tot…

Wie er gedurende de coronapandemie zwarte sneeuw heeft gezien? De clubs. Zo ook op het party-eiland bij uitstek Ibiza. Om twee jaar zwarte sneeuw om te zetten in confetti slaan twee van de meest iconische clubs op Ibiza de handen in elkaar om het feestseizoen in stijl af te trappen.

Zo werd ‘Better Together’ geboren, een evenement van Ushuaïa Ibiza en Hï Ibiza, twee clubs die enkel van elkaar gescheiden worden door een drukbezochte straat in Playa d’en Bossa. Van zaterdag 30 april 12u ’s middags tot ergens op zondag 1 mei wordt de vroegste seizoensopeningen ooit het speelparadijs van ’s werelds beste dj’s als bijvoorbeeld Black Coffee, Charlotte de Witte, Kölsch en Paul Kalkbrenner Live.

Kostprijs voor een dagje, nachtje en morgend feesten? 140 euro… hier te boeken. Oh ja, en wil je samen met je maten in stijl, zijnde in een privéjet met een glas champagne in de hand naar daar vliegen? Daar hebben we, trouwens zelf geprobeerd, ook een tip voor.

Cover: Instagram Ushuaïa Ibiza

You May Also Like

Weekendtip: Dystopia

Het weekend komt eraan! Voor wie nog geen plannen heeft, of voor zij wiens ...