MenStyle On Tour: Op pad in een ASL Private Jet

Wij waren er gewoon bij…

Wie vorige week onze artikels heeft gelezen, heeft sowieso ‘Voor 495 vlieg je als een baas naar Ibiza‘ zien voorbijkomen. Een initiatief van ondernemer Philippe Bodson die het als volgt omschreef:  “Onze vluchten zullen in de stijl van vroeger gebeuren, 25 kg check-in bagage, lekkere maaltijden, champagne en andere dranken inclusief. De toestellen zijn speciaal ingericht met extra beenruimte en links van het gangpad is er telkens één zetel, en rechts twee. Je kan dus ofwel alleen, ofwel naast een bekende plaatsnemen.”

Na het artikel in ‘De Tijd’ te hebben gelezen, trokken we onze stoute schoenen aan en wilden de fortuinlijke man wat vragen stellen. Hij stemde toe maar enkel en alleen als we ook gewoon zouden meevliegen met zijn Embraer ERJ-145, oftewel de grootste privéjet uit zijn 35 stuks in fleet. En zo werden we, net als onze Minister van Mobiliteit, verwend met een glaasje champagne, een lekkere snack en het Vlaamse land vanuit de lucht voor de eerste vlucht van ASL Fly Executive.

Daar de grenzen toe waren, werd het geen vlucht naar Ibiza, wel eentje van Brussel over Knokke naar Antwerpen. Aan alle moraalridders die dit schandalig en nutteloos vinden, ASL vliegt CO2-neutraal en steunt allerhande projecten die instaan voor een beter klimaat.

Hieronder een reportage van onze vrienden bij TV Limburg. Kan je ondergetekende (met mondmasker) ook terugvinden in het filmpje?

You May Also Like

Op safari naar Charleroi

Feit, het idee of het woord op zich doet waarschijnlijk eerder lachen dan wegdromen ...

MenStyle On Tour: Launch BMW M5 & vlammen op Spa-Francorchamps

Weer iets afgevinkt op onze bucket list… Afgelopen maandag, 22 juni, was een historisch ...

Mister C. heeft een plan en wij kunnen hem helpen!

Bestempeld als te avontuurlijk en extreem door grote productiehuizen, kreeg hij het advies dit ...