Maserati MC20 Roadster laat zich zien

Als gecamoufleerde dakloze Maserati MC20

De Maserati Corse 2020 (MC20) heeft één doel, Maserati terug op de kaart zetten als supersportwagen. En of ze het in Modena, de thuisbasis, menen. Met een 630 pk (en 730 Nm koppel) sterke drieliter biturbo V6 brult de Italiaan als nooit tevoren. Zo schiet de coupé-versie in minder dan 2,9 seconden naar 100 en heeft hij een topsnelheid van maar liefst 325 km/u.

En er is meer. Naast een volledig elektrische variant staat er ook nog dakloze roadster op de planning. En die laatste liet zich voor het eerst, weliswaar gecamoufleerd, opmerken in de Italiaanse straten in de buurt van zijn hoofdzetel.

Of we er al meer over weten? Neen, hier staan de lippen nog stijf op mekaar maar als we zijn coupé-broertje erbij halen zou het ons verbazen dat hij niet, op het dak na dan, volledig uit koolstofvezel en composietmateriaal zou zijn opgetrokken.

Wij kunnen alvast niet wachten op de officiële voorstelling. Stay Tuned!


You May Also Like

Racen op de openbare weg: de McLaren 620R

Wij zetten niemand aan tot… Maar informeer je best bij je makelaar over een ...

Supercar Blondie stapt in duurste auto ter wereld

Een Mercedes 300 SLR Uhlenhaut-Coupé uit 1955  $100.000.000, dat is de geschatte waarde van ...

Bentley komt met heerlijke 4.0-liter V8 instapper

Het kleinere sportieve broertje van de Bentley Flying Spur 6.0-liter W12 Of hoe je ...