Maserati MC20 Roadster laat zich zien

Als gecamoufleerde dakloze Maserati MC20

De Maserati Corse 2020 (MC20) heeft één doel, Maserati terug op de kaart zetten als supersportwagen. En of ze het in Modena, de thuisbasis, menen. Met een 630 pk (en 730 Nm koppel) sterke drieliter biturbo V6 brult de Italiaan als nooit tevoren. Zo schiet de coupé-versie in minder dan 2,9 seconden naar 100 en heeft hij een topsnelheid van maar liefst 325 km/u.

En er is meer. Naast een volledig elektrische variant staat er ook nog dakloze roadster op de planning. En die laatste liet zich voor het eerst, weliswaar gecamoufleerd, opmerken in de Italiaanse straten in de buurt van zijn hoofdzetel.

Of we er al meer over weten? Neen, hier staan de lippen nog stijf op mekaar maar als we zijn coupé-broertje erbij halen zou het ons verbazen dat hij niet, op het dak na dan, volledig uit koolstofvezel en composietmateriaal zou zijn opgetrokken.

Wij kunnen alvast niet wachten op de officiële voorstelling. Stay Tuned!


You May Also Like

Cardoen opent vandaag herconditioneringscenter en geeft tot 10 jaar garantie

CO2-uitstoot verminderen door tweedehandswagens langer op de weg te houden. De prijzen van nieuwe ...

Brabus neemt GLS 63 AMG onder handen en doopt hem Super Sport SUV Brabus 800

Wanneer snel en bruut niet snel of bruut genoeg is… Brabus maakt er een ...

Dit is, verrassend, de populairste Porsche-kleur

Volgens onderzoek bij 3.000 eigenaars en Porsche-liefhebbers We moeten bekennen, we fronsten onze wenkbrauwen ...