Nikkie, een knappe selfmade Nederlandse met een vermogen om van te duizelen

Het equivalent van een Euromillions zelf verdiend…

Je kan hopen op tonnen geluk en 5+2 juiste maar je kan ook met tonnen lef, ondernemerschap en een heel klein beetje meeval zelf een vermogen van om en bij de 28 miljoen euro bij elkaar harken. Kijk anders maar eens naar Nikkie Plessen.

Nikkie wie? Eén van de meest succesvolle zakenvrouwen bij onze Noorderburen. In 2011 lanceerde ze met succes het kledingmerk NIKKIE nadat ze eerder bij het grote publiek al bekend werd met een rol in ‘Onderweg naar Morgen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en als VJ bij TMF.

De lancering van NIKKIE bleek een uiterst lucratieve business voor de nu 36-jarige onderneemster. NIKKIE, de kleding, kent een internationaal succes en haar business draaide tot de laatste jaarrekening dikke groene cijfers.

Of dit in coronatijden waar de modebranche stevige klappen krijgt ook zo zal blijven? “Het zal niet ons beste jaar worden maar over ons hoef je je geen zorgen te maken”, liet ze zich onlangs ontvallen. Ze kan dus wel tegen een stootje.

Btw, wat ook tegen een stootje kan? Het vervoer waarmee ze zich van punt A naar punt B begeeft. Met een Mercedes G500 en een Range Rover SV Autobiography kan je wel eens uitpakken, niet?

Cover: Instagram

You May Also Like

Amy Sonck in bikini is a must see!

Ja Wesley! Terwijl pa zich afgelopen weken verschanste in een container zal hij bij ...

Vlaamse Pareltjes LXIV (64): Laura Papen

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Michèle Debouverie wil in de voetsporen treden van Celine Van Ouytsel

Geen Egypte-reis voor de kandidaten Miss België dit jaar. We moeten het dus een ...