Nikkie, een knappe selfmade Nederlandse met een vermogen om van te duizelen

Het equivalent van een Euromillions zelf verdiend…

Je kan hopen op tonnen geluk en 5+2 juiste maar je kan ook met tonnen lef, ondernemerschap en een heel klein beetje meeval zelf een vermogen van om en bij de 28 miljoen euro bij elkaar harken. Kijk anders maar eens naar Nikkie Plessen.

Nikkie wie? Eén van de meest succesvolle zakenvrouwen bij onze Noorderburen. In 2011 lanceerde ze met succes het kledingmerk NIKKIE nadat ze eerder bij het grote publiek al bekend werd met een rol in ‘Onderweg naar Morgen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en als VJ bij TMF.

De lancering van NIKKIE bleek een uiterst lucratieve business voor de nu 36-jarige onderneemster. NIKKIE, de kleding, kent een internationaal succes en haar business draaide tot de laatste jaarrekening dikke groene cijfers.

Of dit in coronatijden waar de modebranche stevige klappen krijgt ook zo zal blijven? “Het zal niet ons beste jaar worden maar over ons hoef je je geen zorgen te maken”, liet ze zich onlangs ontvallen. Ze kan dus wel tegen een stootje.

Btw, wat ook tegen een stootje kan? Het vervoer waarmee ze zich van punt A naar punt B begeeft. Met een Mercedes G500 en een Range Rover SV Autobiography kan je wel eens uitpakken, niet?

Cover: Instagram

You May Also Like

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...

Mooierd Marissa Galle zet Jaguar i-Pace in vuur en vlam

Die willen wij ook wel eens een weekje uittesten… Niet dat we knapperd Marissa ...

Topmodel Kara Del Toro biedt exclusieve ‘crypto-foto’s’ aan.

Bieden maar… Wie heeft er a gehoord van NFT? Niemand? Wél, dit is een populaire ...