Jean-Claude Van Damme schittert in trailer ‘The Last Mercenary’

Een Netflix Original film met de ‘Muscles from Brussels’

Het is toch al eventjes geleden dat we nog iets van Jean-Claude Camille François Van Varenberg, oftewel Jean-Claude Van Damme gehoord hebben. De Belgische Hollywood-held die in onze jeugdjaren het scherm letterlijk bloedrood kleurde met heerlijke films is terug, en hoe! Zo speelt hij de hoofdrol in ‘The Last Mercenary’, een Netflix Original film die eind juli te zien zal zijn.

 

Het verhaal

Richard Brumère, beter bekend als “La Brume” (“The Mist”), is een voormalig special agent van de Franse geheime dienst die zich tot huurling heeft bekeerd. Nadat de immuniteit die hij 25 jaar eerder voor zijn zoon Archibald kreeg wordt opgeheven, verschijnt hij terug op het toneel. Een maffia-operatie bedreigt het leven van Archibald en Richard moet zijn oude contacten terug inschakelen en de krachten bundelen met een stel roekeloze jongeren en een ongebruikelijke bureaucraat. Maar hij moet vooral de moed vinden om Archibald te vertellen wie zijn vader is.

Hier vind je alvast de trailer…

You May Also Like

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...

Ruben Focketyn wil mensen laten wegdromen met nieuwe debuutplaat (Interview)

‘Zee van tijd’ is de titel geworden van Ruben Focketyn, de Antwerpse singer-songwriter die ...

Hip Hip Hoera Danira!

Een verjaardag die ze viert in een jacuzzi… Werken voor de VRT, ’t zit ...