Jean-Claude Van Damme schittert in trailer ‘The Last Mercenary’

Een Netflix Original film met de ‘Muscles from Brussels’

Het is toch al eventjes geleden dat we nog iets van Jean-Claude Camille François Van Varenberg, oftewel Jean-Claude Van Damme gehoord hebben. De Belgische Hollywood-held die in onze jeugdjaren het scherm letterlijk bloedrood kleurde met heerlijke films is terug, en hoe! Zo speelt hij de hoofdrol in ‘The Last Mercenary’, een Netflix Original film die eind juli te zien zal zijn.

 

Het verhaal

Richard Brumère, beter bekend als “La Brume” (“The Mist”), is een voormalig special agent van de Franse geheime dienst die zich tot huurling heeft bekeerd. Nadat de immuniteit die hij 25 jaar eerder voor zijn zoon Archibald kreeg wordt opgeheven, verschijnt hij terug op het toneel. Een maffia-operatie bedreigt het leven van Archibald en Richard moet zijn oude contacten terug inschakelen en de krachten bundelen met een stel roekeloze jongeren en een ongebruikelijke bureaucraat. Maar hij moet vooral de moed vinden om Archibald te vertellen wie zijn vader is.

Hier vind je alvast de trailer…

You May Also Like

Moordende Jennifer Lopez wordt nieuwste Netflix-hit

Een moordvrouw… Een moordvrouw of huurmoordenaar…allemaal één pot nat als we over de ondertussen ...

Netflix-Tip: Sex Education seizoen 3 is in aantocht (video)

Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen op Moordale High. Met de nieuwe directrice Hope ...

Hier is de officiële trailer van Netflix-hit Lupin 2 (video)

This isn’t a game anymore. Lupin is een van de meest succesvolle series van ...