Hoe zou het zijn met de knappe ‘Love Islander’ Rowéna? (Interview)

Een dikke drie jaar geleden mochten we voor het eerst de knappe Nederlandse Rowéna Verdaasdonk ontmoeten. Het werd een tof gesprek vol dromen en met grote ambities. Ondertussen heeft ze de poorten van het succes geopend en was ze één van de sympathieke gasten in de ‘Love Island’-villa. Wij vonden het tijd om ze nog eens op te zoeken voor een diepgaand gesprek. We vroegen haar dan ook, spreekwoordelijk, de ‘jogging’ van het ravissante lijf…

Dag Rowéna! Lang geleden! Voor zij die je toch niet zouden kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Spontaan, eerlijk, zorgzaam, ambitieus en perfectionistisch.

 

Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Na het afronden van mijn studies Rechten werk ik vier dagen per week op kantoor en doe ik de overige drie dagen modellenwerk. Ik combineer dus als het ware twee parttime jobs. Tussendoor ben ik ook nog bezig met mijn sociale media.

Ons laatste interview dateert van drie jaar geleden, ondertussen heb je meegedaan met Love Island, wat hoopte je hiermee te bereiken?
Ik heb nogal veel meegemaakt in mijn jeugd. Dat heeft me wel getekend. Zo had ik wel last van bindings- en verlatingsangst. Dit in gedachten hoef ik je niet te vertellen dat het zo lastig daten wordt. Ik liep er als het ware van weg. Zodra een jongen dichtbij kwam, sloot ik me af. Ik zag Love Island dan ook als een kans om hieraan te werken. Je kreeg dan ook de kans niet om je af te sluiten, je hart niet open te stellen of er niet voor te gaan.

 

Pas op, toen ze me vroegen om mee te doen stond ik er toch wat sceptisch tegenover. Ik had schrik dat het een soort Temptation Island zou worden en aan zo’n avontuur wilde ik me niet wagen. Nadat ze me het concept haarfijn hadden uitgelegd, was ik overtuigd en ben ik vol enthousiasme (en een klein hartje) het avontuur ingestapt.

Dat hebben we gezien. Wat heb je eruit gehaald?
Persoonlijke groei! Ik heb mijn angsten overwonnen en mezelf ook beter leren kennen. Surplus leerde ik Sten kennen en zijn we toch anderhalf jaar een sterk en liefdevol koppel geweest. Een supermooie tijd…

Sta je open voor een nieuwe relatie?
Tgoh, ik ben niet aan het daten maar ben wel bereid om nieuwe mensen te leren kennen. Als ik dan toch iemand zou ontmoeten die tof is en waarmee het klikt, sta ik er zeker wel voor open.

 

Hoe ben je te verleiden? Hoe ziet jouw ideale man eruit? 
Qua uiterlijk heb ik niet zoveel eisen. Hij mag best sportief zijn maar hoeft niet super gespierd te zijn. Wel hou ik van een verzorgd uiterlijk en niet te vergeten, een must zelfs, mooie tanden. Verder hou ik wel van ambitieuze mannen. Ze hoeven niet per sé hoge studies gedaan te hebben maar hij mag wel weten wat hij wilt. Verder mag hij best gepassioneerd zijn in alles wat hij doet, mag hij best zelfzeker zijn en niet te vergeten eerlijk. Het mag gerust een ‘man-man’ zijn, ik ben daar zelfs erg traditioneel in. Ik wil gerust koken en wat meer taken in het huishouden doen zolang hij de ‘mannendingen’ maar voor zijn rekening neemt.

Ok, wij timmeren dat nageltje wel in de muur en zetten de vuilzakken buiten! Even terug naar Love Island, als je jezelf daar terug ziet…waar ben je dan het meest trots op?
Het meest trots ben ik op het feit ik altijd mezelf ben gebleven. Ik ben ook trots dat ik mensen die met dezelfde angsten als ik kampen hiermee kan helpen en inspireren en dat je kan zien dat het ook goed kan kan komen. Verder is het natuurlijk wel leuk dat ik met mijn deelname ook een mooi bereik heb opgebouwd.

Hou je er ook nog vriendschappen aan over?
Zeker! Aleksandra en Kelly zijn echt mijn beste vriendinnen, en hen hoor ik ook vaak! We spreken samen ook af en bellen elkaar minstens elke dag. Mooi toch?

Waar zie je jezelf staan binnen 5 jaar?
Succesvol en hopelijk heb ik ook veel van de wereld gezien. Als je zou zeggen binnen tien jaar, zet ik daar zeker ook huisje, tuintje, kindje bij.

 

Wat wil je zeker nog kwijt aan de rest van de wereld?
Mijn leven is zeker niet perfect en as we speak zit ik ook ongeschminkt en in jogging met jou te praten. Net als iedereen worstel ook ik met onzekerheden, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik werk veel, ben vaak moe en ook mijn leven loopt niet altijd op wieltjes. En toch wil ik oproepen aan iedereen om gewoon gelukkig te zijn en je niet teveel te spiegelen aan anderen. Het leven wat gedeeld wordt op sociale media is niet de standaard, neem het van mij aan.

Bedankt voor dit eerlijk, open en inspirerend gesprek. Je bent een erg fijne jongedame en wensen je alles toe wat je wil en heel veel succes met alles wat je de komende jaren allemaal onderneemt. Wij blijven het met plezier volgen. 

Cover: Instagram Rowéna Verdaasdonk (by Demi Kruk)

You May Also Like

Verleidelijke Luna zonder bovenstukje maakt het mooie weer op Ibiza

Ibiza, the sun always shines in Ibiza Over het weer hoeven wij de laatste ...

Sylvana IJsselmuiden: “Buurman, wat doe je nu?”

Deep fake of…? De Fixkes zongen het in 2007 al… ‘Mag kik binne mag ...

Vlaamse Pareltjes XXXII: Ly Pauwels

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...