Land Rover Defender V8 maakt comeback

Een verrijzenis in stijl

De Defender is terug en hoe! Zo komt Land Rover met een Defender Works V8 Trophy,  helaas wel gelimiteerd tot 25 stuks. Wie de heerlijke off-roader even vanbinnen en vanbuiten bekijkt ziet ook meteen waarnaar deze bolide verwijst, de Land Rovers die meededen aan de Camel Trophy, de race die van 1980 tot 2000 werd georganiseerd door het bekende sigarettenmerk.

Onderhuids vinden we de gekende 5.0 V8 van 405 pk en 515 Nm. Die moet deze terreinbeul in minder dan zes seconden naar 100 km/u katapulteren. De topsnelheid bedraagt 170 km/u. Kostprijs van dit alles? 215.000 euro inclusief een driedaags avontuur in het Eastnor Castle. Oh ja, Land Rover geeft je nog de keuze uit de Defender 90 of de langere Defender 110.

You May Also Like

Update: Hier zijn de specs van de Audi RS e-tron GT

En nu wachten tot juli 2021 om hem eens te kunnen testen… Afgelopen week ...

Deze LEGO Ford GT bezorgt je uren speelplezier

Speelgoed voor mannen Altijd al een Ford GT gewillen? Dan is het nu het ...

Nieuw! BMW 2 Gran Coupé

Yes! Ondanks het feit we nog maar een viertal maanden onze X5 hebben ingeruild ...