Barack ‘The President’ Obama en Bruce ‘The Boss’ gaan samen op Spotify (video)

Een exclusieve podcast om te volgen…

Hoe Bruce Springsteen en voormalig president van de Verenigde Staten, Barack Obama elkaar gevonden hebben is voor ons nog een goed bewaard geheim maar feit is wel dat de eerste twee afleveringen (van de acht) van deze exclusieve podcast net online staan… en ze zijn gratis!

Je hebt dus geen Premium-abonnement nodig om te kunnen genieten van deze toch aparte combinatie die best intieme gesprekken met elkaar zullen delen. Zo zullen onderwerpen als ‘ras, vaderschap, het huwelijk en de staat waarin Amerika verkeert’ aangesneden worden.

‘Higher Ground’, het productiebedrijf dat tevens de podcast voor Michelle Obama heeft gemaakt, verzorgt de productie en het belooft nu al een schot in de Spotify-roos te zijn.


 

You May Also Like