Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…  

Geluk bij een ongeluk, gisteren is de Euromillionspot niet gevallen wat maakt dat we komende dinsdag mogelijks 49.000.000 euro op onze rekening mogen overschrijven. En wat we hiermee gaan doen? Wel, als het van Porsche en Embraer afhangt investeren in deze wel heel dikke combo.

Zo hebben we twee pioniers binnen hun vakterrein de handen in elkaar geslagen en bieden ze een qua design afgestemde combo als limited edition (1/10) aan van een Phenom 300 en een 911 Turbo S. De business jet en de machtige 911 zijn dan ook zowel qua interieur als aan de buitenkant op elkaar afgestemd.

Eerst en  vooral valt de kleur op. Die hebben exact dezelfde grijstinten, Platinum Silver Metallic in combi met feature lines in Speed Blue. Binnenin zijn de stoelen dan weer voorzien van matchende kleuren en een speciaal logo. Het stuur van de Porsche lijkt dan weer op de stuurknuppel van de Embraer-jet en er zit een kunstmatige horizon in het klokje op het dashboard van de auto.

Uiteraard komt deze deal ook met een heel resem aan accessoires. Want zeg nu zelf, een privéjet met een autonomie van 3700 kilometer en die je tegen 988 km/u je naar de meest exclusieve plaatsjes op aarde brengt, dan kan een bijpassend bagageset niet ontbreken. Om overal ter wereld ook de juiste tijd in de gaten te houden, wordt er ook een exclusief horloge meegeleverd.

Prijs van dit alles? Op aanvraag al moet je weten dat een ‘normale’ Phenom 300 je sowieso 7,4 miljoen kost en een ‘normale’ 911 Turbo S zonder opties je al 223.000 euro. Verwacht je dus maar aan een

Wie voor de combideal gaat krijgt een bijpassende bagageset en een luxe horloge als extraatjes. De prijs is op aanvraag, maar de Phenom 300 kost los normaalgesproken zo’n 7,4 miljoen euro, terwijl in Nederland voor de 911 Turbo S circa 280.000 euro moet worden neergeteld.

Maar hé, als jij de baas van je vrienden wilt zijn, is dit wel het mannetje…

You May Also Like

illy Art Collection, daar wij onze espresso in stijl drinken

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd… Duracell-konijnen we zijn, of een ...