Hoe zou het zijn met influencer en ‘huizenjager’ Julie?

Het was even schrikken afgelopen week toen we op Vier naar ‘Huizenjagers’ keken. Niemand minder dan Julie Van den Berg, een welgevormde blondine die we in haar beginjaren als influencer al eens de kleren van het lijf vroegen, kwamen we er tegen Hoe zou het er vier jaar later mee zijn? We vroegen het haar op de man, euh, vrouw af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Hey Julie, lang geleden? Hoe staat het, nu vier jaar later? Is er iets veranderd?
Ja hoor, ik heb ondertussen een vrij heftige relatie van twee jaar gehad en die is niet zo positief geëindigd. Ondertussen heb ik, denk ik, alles al meegemaakt wat je kan meemaken. Ik ben dus zeker en vast als persoon veranderd, ook qua uiterlijk. Ik heb fillers laten zetten en ik ben bijgekomen. Ik was vroeger vrij mager maar ik heb zeker vrede met mijn lichaam nu. Tegenwoordig zijn “boobs and ass’ helemaal in, niet? Ik ben nu ook ambitieuzer en veel verantwoordelijker.

Boobs and ass? Niks mis mee! Over ambities en verantwoordelijkheid gesproken, waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Vooral met mijn beautysalon en mijn webshop voor professionals in de beauty industrie. Voor de rest, nu er een lockdown is,vooral online werken, interieur veranderen/verbouwen en wat relaxen. Ik heb het ook best druk met mijn vriendinnen, familie en huisdieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Maar geen vriend (meer)?
Neen, ik ben momenteel niet echt op zoek naar iemand. Dat wil niet zeggen dat ik er niet voor open sta. Voorwaarde is wel dat die persoon bewijst dat hij het serieus meent.

We voelen een kleine sneer…voorlopig steek je er dus geen tijd meer in…
Tijd moet je maken indien het een prioriteit is.

Mocht er toch een serieuze kerel zich aanmelden…welke openingszin kan hij dan best achterwege laten?
‘Is your dad a terrorist because you da bombbb’ Die heb ik ooit voorgeschoteld gekregen en ik vond hem zoooo slecht en ongepast! Het beste is mij gewoon netjes vragen om op date te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Voilà, dat weten we dan ook weeral! Just ask boys! Waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Eigen beautysalon en een eigen huis en natuurlijk ook genoeg verdienen om leuk te kunnen leven.

Dat doet ons naadloos overgaan tot sociale media, toch ook een belangrijke bron van inkomsten voor je, niet? Of hoe belangrijk is en blijft dit voor je? 
Eigenlijk totaal niet meer belangrijk! Vroeger vond ik het echt leuk maar nu het Instagram-algoritme weer is veranderd, vind ik het eigenlijk niet meer zo leuk. Er is nog maar heel weinig interactie met volgers en ook veel minder likes. Momenteel wil ik er niets mee bereiken en het gewoon terug wat leuker gaan vinden.

Detoxen en op vakantie gaan dus. Nu we het daar over hebben, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Goh,vanalles eigenlijk. Dat is echt afhankelijk van wat ik wil doen dat moment. Als ik voor een zonvakantie ga, hou ik ervan ook gewoon niets te doen. Soms mag het ook wel wat avontuurlijker of cultureler en soms ga ik ook gewoon op reis om enkel te shoppen…je ziet, het hangt echt af van waar ik zin in heb. Het enige wat me echt zwaar is tegengevallen tot nu toe is  Bali geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Oei, dat stond nochtans op ons lijstje. Wat was je laatste buitenlandse trip?
Dat was vlak voor de lockdown. Ik ben toen naar Sal in Kaapverdië geweest, een echt relax-vakantie. Lekker feesten, drinken, eten en zonnen en ook veel slapen! Ik ben heel blij dat ik daar nog ben geweest anders was ik nu helemaal doorgedraaid denk ik.

Laten we het toch nog even dolletjes houden en ter afsluiting gaan voor wat vluggertjes…
Euh, directer kan niet!

Dat verwachten we van u! Dus…
Ok, laat maar komen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Het duurste item in mijn kleerkast is…Een Givenchy limited edition handtas
Mijn favoriete designermerk is…Chanel
Mijn favoriete reisbestemming is…Zo ver mogelijk met veel zon, strand en lekker eten
Mijn favoriete stad is…Parijs
Bikini of lingerie? Bikini
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom, pretty privilege bestaat echt. Niemand ziet op eerste zicht of je slim of dom bent

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Geld is voor mij…Iets onbelangrijk, uiteindelijk komt het altijd terug dus ik maak me er geen zorgen over
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn gsm checken en ontbijten
Als ik de lotto win dan…Koop ik een groot huis met tuin voor mijn hondjes en ga ik goed shoppen en daarna op vakantie
Ochtend- of avondseks? Avond want ik sta toch pas op tegen de middag, de ochtend haal ik niet! Haha!
Wat niemand over mij weet is…Dat ik echt voor de mensen met wie ik close ben alles zou doen! Ik kan soms wat gemeen overkomen omdat ik vrij eerlijk ben maar eigenlijk ben ik echt wel lief en heel loyaal. Niets is teveel gevraagd (buiten huishoudelijke taken).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

Ok, op de was en de plas hoeven we niet te rekenen dus! Gelukkig bestaat er nog iets als dienstencheques! Toch, dikke merci dat je even de tijd nam om ons nog eens te woord te staan en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het, net als die bijna 60k volgers, zeker volgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? ??? ???? (@julievandenberg) op

You May Also Like

Luna Stevens laat prachtig poedelnaakte lijf los in Marbella

Een portie vitamine D opslaan zegt ze… De welgevormde Luna Stevens is met vriendinnen ...

TikTok-dansjes van Esmée maken er een vrolijke zondag van

Een knappe verschijning Wat doe je op een ondergesneeuwde zondag? Kijken naar de derby ...

Inked Girl Céline wil gezien én gehoord worden (Interview)

Geen grijze muis willen zijn in de massa. Dat is het doel van Inked ...