Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij

Onze herfst essentials op een rijtje

De herfst is officieel in het land en dat hebben we geweten. Een prachtige nazomer, of noem het Indian Summer, werd abrupt afgebroken door Odette. Wie? Wel, de krachtige en zowat eerste najaarsstorm van dit jaar. Wind, regen,… alle ingrediënten die je doen verlangen naar een dekentje, sofa en een hele dag Netflixen. Tot nu!

Want met deze herfst essentials wil je wel buiten komen, de plaatselijke horeca gaan ondersteunen of het coronaproof thuiswerk en skype-gesprekken aan de kant zetten voor die face-to-face meeting op kantoor.

Sjaal: Paul Smith
Van kop tot teen, zo gaan we door jouw outfit. Daar het nog geen winter is, laten we de mutsen, petten en hoeden voor wat ze zijn en starten we met een zoektocht naar goede sjaals. Wanneer je de rest van jouw outfit vrij neutraal houdt, kan je de aandacht vestigen op de accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze multistripe sjaal in kasjmierblend in de bekende kleurtjes van Paul Smith?

Jas: Ralph Lauren
Na een ietwat opzichtiger accessoire, zoeken we naar een tijdloze, mooie en degelijke tussenseizoen jas. Iets waar we spontaan aan dachten waren Jassen Ralph Lauren. Altijd toonbeeld van sobere degelijkheid. We kozen voor de grijze mantel van wol met steekzakken, een must have.

Hemd: Hugo Boss
Daar waar je altijd een kraaknet wit hemd in je kast moet hebben hangen, geldt dit ook voor een lichtblauw. En wat als we het ons nog makkelijk maken en zowaar een strijkvrij exemplaar gaan zoeken? Dan komen we uit bij de hemden Hugo Boss en kiezen we voor een Jesse slim fit strijkvrij overhemd met kentkraag.

Schoenen: Floris Van Bommel
Daar de herfst in de Lage Landen gelijk staat met nat en guur weer, zoeken we veterschoenen die tegen water kunnen en een minimaal aan onderhoud vereisen. Leder dus. Wat dacht je van een paar Floris Van Bommel derby veterschoen?

Cover & intro: Unsplash

You May Also Like

Nieuwe Mercedes S-klasse is een technologisch hoogstandje

Alsof de ingenieurs van NASA zich ermee gemoeid hebben… Het is zover! De nieuwe Mercedes ...

Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal. Wat als het Technogym Research and ...