Staycation? Antwerpenaar plant volgende week Belgische vlag in Barcelona!

Maar eerst 30.000 views! 

Wie de fratsen van Cain Ransbottyn een beetje volgt weet dat het menens in. De man wiens bonus malus op +100 staat (zo is er al een Tesla Roadster, Aston Martin, gedeeltelijk een BMW i8 en wie weet wat nog allemaal gesneuveld), de politie ‘smurfen’n noemt, het volk leert hoe je onder parkeerboetes uitkomt en als een ware Robin Hood heel Tomorrowland voorziet van gratis drank dat hij in plastieken geweren uit de VIP smokkelde, is het beu in België en wil naar Barcelona.

Zo belooft hij ons bij 30.000 views de gesloten grenzen te omzeilen en de Belgische vlag neer te planten op het strand van Barcelona. En of hij ook Selena’s poesje meeneemt, daar hebben we het raden naar.

Wij zijn benieuwd of hij ‘Dos Cervezas’ en een paella achterover slaat op ‘Playa de La Barceloneta’ en/of de Ramblas!

 

You May Also Like

'A wie?' Discobaaramoeder!

Eerlijk, we dachten origineel te zijn, maar dat was even buiten de massale persbelangstelling ...

Ook Pelé krijgt een eigen Netflix-serie

De enige echte GOAT?  Wie is nu de beste aller tijden? Messi? Cristiano Ronaldo? ...

Ben Affleck en Matt Damon maken samen film over Nike en Michael Jordan

Een legendarisch duo… euh trio. Wie heeft er ook zo genoten van ‘The Last Dance’, de ...