Opinie: Selena heeft de duurste poes ter wereld

En dan hebben we het niet over die poes die gereserveerd is voor een voetballer…

Wie de laatste twee weken de media heeft gedomineerd, na Covid-19 weliswaar, is Lee. Niet Kung Fu-held Bruce, wel poesje Lee, het katje van Miss België 2020-finaliste Selena Ali. Die laatste smokkelde stiekem (al dan niet met toestemming) Lee uit Peru mee naar België en deelde, zoals het een Miss België-kandidate betaamt, het lustig en kwistig rond op sociale media.

Niet de slimste zet van Ali want de overheid en meer bepaald het FAVV kreeg er lucht én werd er hondsdol van. Ze eisten, in het algemeen belang voor onze Belgische volksgezondheid, dat het beestje geëuthanaseerd moest worden en eisten een dwangsom van 5.000 euro per uur dat Selena haar poesje voor de wereld verborgen hield.

Reden? Het zou besmet kunnen zijn met hondsdolheid en laten we stellen dat dit een pak erger is dan Covid-19, een virus dat ons al veel te lang in onze macht heeft. Iedereen heeft er een mening over, van talloze (vergeten) BV’s naar ministers tot de meest gehypte mannen ter wereld, de virologen.

Zo ook de Antwerpenaar Cain Ransbottyn. De man die we kennen niet vies te zijn van één of andere stunt of geen blad voor de mond te nemen heeft er uiteraard ook zijn mening over. In zijn wekelijks programma, CAIN:RAW TALK, laat ook hij zijn mening weten, en die is op zijn zachtst gezegd zoals steeds (in tegenstelling tot zijn lichamelijke zelve, sorry Cain) messcherp…

You May Also Like

F*ck Martinez: ODE AAN DE REBEL DIE NIET MEE NAAR WK MAG!"

ODE AAN DE REBEL PART III  We schrijven 31 december op 1 januari. ...

De MenStyle & La Vie en C budget travel challenge Deel II

Kan je op vakantie gaan voor slechts 400€? Wij dagen Mister C. uit!  Het ...

400-challenge

De MenStyle & La Vie en C Budget Travel Challenge Deel IV

Kan je op vakantie gaan met 400€? Wij dagen Mister C. uit!  Opofferingen, het ...