Giulia en Stelvio MY2020, nieuwe dimensie van Alfa-rijden

Evolutie in drie richtingen: technologie, autonoom rijden, connectiviteit

Wij kunnen niet ontkennen dat wij fan zijn van het rasechte Italiaanse merk. Met veel plezier lieten we  onze rechtervoet al los op verschillende Alfa’s, op en naast het circuit. Zodra er dan ook nieuwigheden op ons worden losgelaten, zijn we er als de ‘voorste haantjes’ bij. Wat mogen we verwachten?

  • Exclusieve technologische updates: rijdynamiek evolueert naar rijervaring.
  • Nieuw infotainmentsysteem met geconnecteerde diensten, aanraakscherm, volledig hertekende human-machine interface en nieuwe rijhulpsystemen voor niveau 2 van autonoom rijden tillen de rijsensaties en het bestuurdergerichte concept naar nieuwe hoogten.
  • My Remote omvat een waaier van diensten om diverse functies van de wagen (vergrendelen en ontgrendelen van de deuren, lichten laten knipperen, lokaliseren,…) vanop afstand te bedienen met bijvoorbeeld een smartphone of smartwatch.
  • Nieuwe interieurs met voelbaar hogere kwaliteit, nieuwe materialen en nieuwe lay-outs voor een superieur comfortpeil. 
  • Nieuw kleurgamma om de nieuwe emoties maximaal uit te drukken zonder daarbij de merktradities uit het oog te verliezen

De nieuwe Giulia en Stelvio MY2020 worden begin 2020 verkrijgbaar bij de Alfa Romeo-concessies. Aan uitvoeringen geen gebrek. Zo kunnen klanten de uitvoering kiezen die het best bij hun behoeften en persoonlijkheid aansluit.

Onmiddellijk boven de basisversie positioneert zich de Super-uitvoering, die tevens als basis dient voor de Business-versies. Vanaf dan evolueert het gamma in de richting van een nog meer doorgedreven Italiaanse elegantie en exclusiviteit met de Ti-versie. De initialen van deze uitvoering verwijzen naar de historische naam ‘Turismo Internazionale’, die in het verleden altijd de rijkste modellen aanduidde.

De versies Sprint, Veloce en (voor de Giulia) Veloce Ti zijn dan weer gericht op sportiviteit.

het summun, de nieuwe Quadrifoglio MY2020-uitvoering wordt in de loop van volgend jaar verkrijgbaar. Laat maar komen, heren van FCA België!

 

 

 

Een nieuwe gammastructuur

Zo’n rijk een hypergeavanceerd gamma vergde onvermijdelijk een nieuwe gammastructuur om alle typische emoties van Alfa Romeo tot uiting te brengen in rationele en duidelijk onderscheiden identiteiten, aangeduid met historische namen.
Zo vinden klanten heel eenvoudig hun weg in de wereld van de Giulia en Stelvio en kunnen ze de uitvoering kiezen die het best bij hun behoeften en persoonlijkheid aansluit. Onmiddellijk boven de basisversie positioneert zich de Super-uitvoering, die tevens als basis dient voor de Business-versies voor de fleetwereld. Vanaf dan evolueert het gamma in de richting van een nog meer doorgedreven Italiaanse elegantie en exclusiviteit met de Ti-versie. De initialen van deze uitvoering verwijzen naar de historische naam ‘Turismo Internazionale’, die in het verleden altijd de rijkste modellen aanduidde. De versies Sprint, Veloce en (voor de Giulia) Veloce Ti zijn dan weer gericht op sportiviteit.
De nieuwe Quadrifoglio MY2020-uitvoering wordt in de loop van volgend jaar verkrijgbaar.

You May Also Like

MenStyle Road Test: BMW X1 xDrive23i

De derde generatie  In München zijn ze blij met de X1 die toch wel ...

Panther ProgettoUno, een exclusieve afgeleide De Tomaso Pantera

Uitverkocht!  Het gaat Ares Design, het designhuis uit Modena, serieus voor de wind. Nadat ...

S3XY Tesla-shortjes in mum van tijd uitverkocht…

Elektriciteit in de broek? Elon Musk weet zijn fans wel te boeien. Is het ...