Vergeet Greta Thunberg, wij luisteren liever naar Caro Van Gorp, kandidate Miss Earth

How Dare You? 

Sorry Greta, we hebben het een beetje gehad met u en als fans van dikke V10’s, verre reizen en een goei biefstukje van tijd tot tijd kunnen we ons niet altijd vinden in het skippen van je lessen of het hypocriet over en weer vliegen van vijf zeilcrew-members. Wij luisteren liever naar iemand die het goed meent én er gelijk ook goed uitziet… onze toekomstig Miss Earth en huidig Miss Exclusive Caro Van Gorp, bijvoorbeeld.

In moeilijke tijden waar ons milieu en klimaat onder immense bedreiging staat probeert de Miss Exclusive verkiezing samen met Miss Earth mensen te sensibiliseren om hun steentje bij te dragen. Caro heeft nieuw leven gecreëerd door 2 bomen te planten tijdens de actie ‘ME AND MY TREE CAMPAIGN’ en is ze in zee gegaan met diverse bedrijven die instaan voor de verbetering van ons milieu en klimaat.

Zo drinkt de Miss Earth-kandidate uit een BEO bottle, een herbruikbare drinkfles geproduceerd uit suikerriet, een ze uit TinyPANDA, een herbruikbare bamboo eetset en tandenborstel en drinkt ze uit BIORIX biologisch afbreekbare strootjes op basis van suikerriet.

Op de verkiezing zelf is Caro is perfect voorbereid met meer dan 60 outfits, een nationaal kostuum geïnspireerd op de Belgische kunstschilder Jan Van Eyck en een floral jurk (het thema van Miss Earth dit jaar) die bestaat uit meer dan 3000 Swarovski stenen.

Dag Greta, welkom Caro!

You May Also Like

Adembenemende Doutzen Kroes blijft een zekerheid

Opnieuw schittert ze in een campagne van Hunkemöller Je kan jouw klok er op ...

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...

Scoort Kylian Mbappé dit Belgisch topmodel?

Zo’n kansen laat hij zelden liggen De Franse topvoetballer van PSG werd gisteren nog ...