De onmisbare accessoires voor een huwelijksfeest

Van het ene huwelijk naar het andere? Wil je piekfijn voor de dag komen, maar kom je meestal niet verder dan een jeans en een hemd? Wij geven je alvast de 5 onmisbare accessoires mee, waarmee je elke outfit net dat tikkeltje extra kunt geven. Een gouden tip: met een stijlvol donkerblauw pak met wit hemd, val je alvast nooit uit de toon. 

Ga voor een vlinderdasje 

Een vlinderdasje is feestelijk, een vlinderdas heeft stijl. Bij een pak of net iets meer casual op een geklede broek. Jij kiest hoe je naar het feest gaat, maar een vlinderdas mag eigenlijk niet ontbreken. Ondertussen vind je vlinderdassen in alle kleuren en vormen, al dan niet met een leuk motiefje. Je vindt vast wel een exemplaar dat perfect bij je outfit past.

 

Bretellen 

De bretel is helemaal terug van weggeweest en komt perfect tot zijn recht als het vestje uitgaat later op de avond en de beentjes worden losgeschud. Een stijlvolle bretel dient niet enkel om de broek op te houden, maar ook om mee uit te pakken. De hele mannelijke suite met dezelfde bretel? Doen! 

Puike schoenen 

Net geïnvesteerd in een stijlvol pak op maat? Mooi zo, maar verknoei het niet met een oud paar schoenen onder. Een misser die we nog heel vaak zien gebeuren. Ga voor een nette stapper of blink op zijn minst je oude exemplaren op. Een fijne lederen schoen maakt het geheel compleet. 

 

Horloge

Eigenlijk het enige essentiële accessoire voor de man. Een stijlvol uurwerk maakt elke outfit compleet en is ook nog eens een gespreksonderwerp onder mannen. Zo heb je ook wat om over te praten als je aan een tafel ergens achterin de zaal wordt gedumpt bij de schoonfamilie van de bruidegom.

De das

Ben je van het klassieke type? Hecht je aan normen en waarden? Ok, een das kan, maar ga dan wel voor een exemplaar met een edgy kantje. Kies je das net wat smaller, zorg voor een neutrale kleur en laat de Disney motieven achterwege. Weet dat een das knopen een kunst is die je moet beheersen. Gelukkig vind je genoeg filmpjes online! 

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Klussen voor dummies! Dit gereedschap zou je altijd in huis moeten hebben

De checklist! Ok, deze checklist is ook een handig instrument voor ervaren klussers maar ...

One Minute Man? Met deze tips ga je langer door!

Je lief, vrouw, bijslaapje…dankt je op haar blote knieën… Of bij minder goede knieën ...

Een Corona Must-Have? De vuurschaal!

Hoera voor corona! Het is vandaag de dag immers erg onkuis geworden iets anders ...