De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als je tegenwoordig niet met een hippe en ecologisch verantwoorde waterfles rondzeult, dan ben je niet mee. Niets mis met een Dopper of andere meer ‘standaard’ exemplaren, maar uitpakken, nee: dat doe je er niet mee. Wil je wel een opvallend flesje dat bol staat van design? Dan zit je met één van onderstaande 4 goed. Uiteraard kun je zo ook allemaal in huis halen, dan hoef je minder af te wassen. 

Sowden – Hay 

Ideaal voor de meer artistieke mannen  onder onze lezers. Met dit stijlvolle Sowden flesje van Hay val je ongetwijfeld op en wel meer dan eens. Slang, ergonomisch en vervaardigd uit staal. De fles is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, dus naargelang je humeur pik je er maar eentje uit. Bij de vrienden van Bol.com tik je er eentje op de kop voor 35 euro. Geschikt voor zowel koude als warme dranken.

Squireme

Groen heeft niets meer te maken met geitenwollensokken, gelukkig maar. Dit flesje is gemaakt van stevig glas, met een siliconen sleeve en springt onmiddellijk in het oog. Ben je meer te vinden voor flashy kleuren, dan wordt de Squireme je beste vriend. Geschikt voor warme en koude dranken. Voor 29,90 euro ook bij Bol.com. 

Hydaway

Vaak op pad en niet veel ruimte? Dan is de Hydaway Collapsible wat voor jou. Deze fles vouw je op. In een handomdraai duw je deze fles in tot een schijf, maar ze blijft er geweldig uitzien. Kwalitatief is dit flesje zeker niet minder dan exemplaren die een stuk robuuster zijn. Vanaf 30 dollar heb je een puik exemplaar.

Memobottle

Een glazen waterflesje dat je makkelijk in je achterzak schuift. Deze fles is in verschillende formaten verkrijgbaar en is super cool. Je kunt er ook een sleeve bijkopen wat het geheel helemaal wat extra cachet geeft. Een Australisch flesje dat je om en bij de 30 euro kost. Wat echt geen geld is voor het uitzicht.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eten voor echte venten, Recensent Mister C. op culinaire boef (1): Het Jagershof in Ursel

Vergeet Michelin-sterren… dit is wat echte venten willen! Culinaire gidsen? Zo zijn er ondertussen ...

Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar ...

Adidas en Gucci droppen nieuwe samenwerking

High end fashion en sportswear gaan hier hand in hand  Het is niet de ...