AC Schnitzer maakt BMW M2 Competition nog gruwelijker

Release The Beast…

We hebben al een paar keer het genoegen gehad een BMW M2 aan de tand te voelen. Dat de kleinste telg in de M-reeks van de Beierse rekels niet moet onderdoen voor zijn grotere broertje  de M4 hebben we ‘eigenrechtervoetig’ mogen ontdekken is ondertussen alom geweten.

Waar de ‘standaard’ M2 Competition 410 paardjes op de achterwielen loslaat, zijn de rekels van AC Schnitzer erin geslaagd daar nog dik 100 volbloed raspaarden bij te doen. Gooi daar dan nog wat extra gewicht af, vervang wat onderdelen in carbon en voeg hier en daar nog subtiel wat spoilers toe en je hebt een nog gruwelijkere machine dan wat hij zonder twijfel al was.

Benieuwd naar al dat geweld? Kijk dan maar mee naar wat foto’s én filmpje!

Credits: AC Schnitzer

You May Also Like

Audi zwaait de V10 in stijl uit met de R8 V10 GT RWD

De speeltijd is (nog niet) over We pinken een traantje weg. De wereld is ...

De nieuwe BMW 2 Reeks Coupé laat zich zien

De finale fase… De nieuwe premium compact sportwagen van BMW zit in de finale ...

Nieuwe (elektrische) Hummer beweegt als een krab

Als een wat?  Je ziet ze hoe langer hoe minder, de Hummers in het ...