Mannen verbannen? Ladies Night start met oplaadzuil op groene energie voor seksspeeltjes

De wereld is letterlijk en figuurlijk naar de kl.ten…

Mannen overal ter wereld, verenig u! Uiteraard mogen we allemaal een beetje ‘groener’ zijn maar soms zijn er bruggen te ver! Ok, ook wij laden ‘menstuff’ als een Tesla of Porsche Hybrid wel eens aan de laadopaal maar wat denk je van de nieuwste laadpaal voor vrouwen? Een laadpaal die ons ‘echte mannen’ laten vervangen door een ‘groen’ speeltje?

Sara Taels, onze huisseksuologe kwam met volgend nieuws…

Een laadpaal voor je vibrator? Ja, het bestaat! Ladies Night Homeparties stelt vanaf aanstaande maandag haar parkeerplaats in Duiven ter beschikking voor dames die haar geliefde vibjes willen opladen met groene energie. En dat is niet het enige, Ladies Night plaatst de komende weken door heel Nederland en België laadzuilen bij haar consulentes thuis!

Maar waarom is dit nodig? Volgens Yvonne, eigenaar van Ladies Night Homeparties, is er altijd al veel vraag naar USB oplaadbare vibrators. “We weten allemaal dat batterijen niet meer van deze tijd zijn. We proberen altijd de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment mee te nemen. Al sinds 2004 proberen we daarnaast ook zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Niet voor niets hebben wij papieren tassen in plaats van plastic tasjes, leveren we in toy bags in plaats van karton, scheiden we ons afval op kantoor, etc. Maar wij vinden ook dat wij mee moeten denken met onze klant. Want maakt onze klant wel gebruik maak van groene energie
 en hoe kunnen wij dat mogelijk maken?”

Wat hebben jullie al weten te realiseren? “In samenwerking met Installatiebedrijf 14ALL hebben we vandaag de allereerste oplaadzuil bij ons geplaatst op kantoor. Deze oplaadzuil wordt aangedreven door groene energie en biedt plek voor meerdere vibrators om tegelijkertijd op te laden.”

Maar is er wel vraag naar het opladen van vibrators bij jullie? Voorafgaand aan deze ontwikkeling hebben wij uiteraard onderzoek gedaan naar of dit wel wenselijk is. Wij verwachten immers dat er ook veel mensen gesteld zijn op hun privacy en liever niet hun seksspeeltjes opladen in een openbare ruimte. Desalniettemin bleek er veel animo te zijn voor deze faciliteit

Wat betekent dit voor de klant? “Klanten uit onze eigen regio kunnen vanaf volgende week maandag gratis bij ons op komen laden. De Spoorallee 2a beschikt over een laadpaal voor maar liefst acht vibrators.” De eigenares verwacht op korte termijn meer laadpalen te moeten plaatsen, omdat er nu al massa berichten binnenkomen.

Yvonne geeft echter aan eerst af te wachten. “De parkeerplaats is groot genoeg, dus er bieden zich zeker mogelijkheden aan om uit te kunnen breiden. Hoewel we mogelijkerwijs kunnen uitbreiden zijn er veel klanten door heel Nederland en België die Duiven veel te ver zullen vinden. Vandaar dat we dus volgende week maandag gaan beginnen met het installeren van oplaadzuilen bij alle consulenten in Nederland en België. Op deze manier is er voor iedere klant altijd een plek in de buurt om hun speeltje met groene energie op te laden.”

En hoe weten klanten waar ze hun speeltje kunnen opladen? “Het installatiebedrijf 14ALL start volgende week maandag met de 2-landelijke installatie van de oplaadpunten. Wij willen onze klanten op de hoogte brengen van het voor hen dichtstbijzijnde oplaadpunt waar ze vanaf volgende week maandag terecht kunnen. 
Klanten kunnen zich via de link (www.ladiesnight.nl/eco-laad-locker/) opgeven voor het ontvangen van onze lijst met
oplaadpunten.”

You May Also Like

Poll: ‘Slechte seks’ of ‘Geen seks’: Seksuologe Sara aan het woord

Als je voor het dilemma zou staan: ´slechte seks´ of ´geen seks´ wat zou ...

Seks bij 30°? Laat die zwoele stomende sessie maar komen

Niets houdt ons tegen We verwachten een hittegolf. Het laatste waar we dan aan ...

Wereld Orgasmedag: 5 bewijzen waarom vogelen gezond is

Sluit ons maar op in een volière… Het is vandaag Wereld Orgasmedag en dan ...