MenStyle On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan…

Wie gaat er als man graag naar de kapper? Laat duidelijk zijn dat wij tot voor kort niet echt blij werden om weer wat tijd verdoen om onze haren netjes in de juiste snit en plooi te laten knippen en leggen.

Dat is ook iets wat Roel Melis, de kapper, of zeg maar barbier van de Ground Zero Barbershop in Dessel wist en ertoe aanzette een concept op poten te zetten waar een kapbeurt voor mannen een echte belevenis mag zijn.

Hoe dan? Wél, door je te behandelen in een echte mancave, bijna geplukt uit een jaren ’50 à ’60-film, geregeld een foodtruck te laten aanrukken, steeds een volle ijskast met (gratis) bier volgeladen te hebben staan en ervoor te zorgen dat terwijl je haar of baard geknipt wordt, getrakteerd wordt op een live jamsessie van de betere muzikanten die je de covers van Johnny Cash en consorten je om de netgewassen oren zingen.

Beer, Pizza, Music & fun…het enige wat nog ontbreekt zijn vrouwen maar die zijn helaas niet toegelaten. (op de knappe barbiersters na natuurlijk…)

Wens je dit ook te ervaren? Volg het zeker HIER!

You May Also Like

MenStyle On Tour: Rode Loper, Live Show & Afterparty 30 jaar VTM

30 jaar zien en gezien worden tijdens exclusief verjaardagsfeest… Op 1 februari wordt de ...

MenStyle On Tour: Miss Exclusive 2020

Een jaarlijks uitje… Afgelopen weekend werd er opnieuw een Miss Exclusive gekroond en naar ...

Menstyle On Tour: BOO(S)Tcamp Motorola One

Bloed, zweet en tranen… Of we zin hadden in een avondje workout, (Thai-)boksen, healthy ...